Mikael Olrik udstiller på Kunst ved Kysten Påskeudstillingen 2019

Mikael Olrik
Print Friendly, PDF & Email

I påsken er der Kunst ved Kysten I Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand – Stedet ligger helt ned til havet, med strand og klitter lige udenfor døren. En af de 20 kunstnere er Mikael Olrik…

Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand danner i Påsken 2019 rammen for Kunst ved Kysten. Du vil kunne opleve 15-20 forskellige kunstnere, som hver med deres værker vil skabe en fantastisk udstilling.
Mikael Olrik udstiller til påskeudstillingen 2019.

Mikael Olrik fortæller:

“Jeg er uddannet fra Kunstakademiet som arkitekt, og har virket som sådan i mange år. De seneste år har jeg udelukkende arbejdet som billedkunstner med maleriet som udtryksform.

Min inspiration i de første år var Provence, men de senere år har det været metropolen New York, der har dannet grundlag for min kunst.

I mine malerier har jeg en ide om, at beskueren skal kunne gå en tur i billedet, ja også ind bag ved og fornemme det man umiddelbart ikke ser. Når jeg maler billederne skaber jeg min helt egen metropol. Jeg opfatter byen som et landskab – Cityscape – og min arkitektbaggrund kommer mig til gode, når jeg konstruerer perspektivet på lærredet, med kridt på sort bund, som et underliggende grit .

Det er bl.a. særligt overgangen mellem lyset ved tusmørket – der hvor det elektriske lys tager over og konturerne udviskes og millioner af lys tændes – jeg finder min inspiration.

I mit atelier i Melby ved Liseleje, bliver malerierne af metropolen til, men inspirationen har jeg hentet i New York på adskillige besøg. Blandt andet på et 2 måneders studie ophold, hvor jeg skabte 30 akvareller, som blev grundlaget for bogen Walks in my New York.”

Se mere på: https://www.facebook.com/Mikael-Olrik-Kunstside-1162280193…/ eller http://mikaelolrik.dk

Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand ligger helt ned til havet med strand og klitter lige uden for døren, dette fantastiske sted danner den smukkeste ramme om kunst udstillingen, som første gang vises d. 18. april – 22. april 2019.

– Udstillingen er i perioden fra d. 18. april til d. 22. april 2019, der vil dagligt være åbent fra kl. 10-17. Ferniseringen er skærtorsdag kl. 10. Vi håber rigtig mange vil komme en tur forbi for at se udstillingen. I forbindelse med udstillingen kan besøgende også besøge Han Herred Havbådes værft, som ligger lige ved siden af, fortæller Tina Willumsen og Lillian P. Hansen og glæder sig til den første Kunst ved Kysten udstilling.

Entre
20,- kr. pr. voksen (fra 12 år)
Billetterne gælder alle dage også til værftet.

Du finder udstillingen her : Kunst ved Kysten Slettestrandvej 162 9690 Fjerritslev