Michael Stokbro bliver i blåt

Foto: Jammerbugt FC Thomas Jansen
Print Friendly, PDF & Email

Michael Stokbro er den seneste i rækken af kontraktforlængelser i Jammerbugt FC, som holder truppen samlet til det nye års udfordringer. Den arbejdsomme og sympatiske Stokbro er således også sikret for det kommende 2020.

Michael Stokbro, der ved siden af fodbolden er skibsmontør Strandby, er typen de fleste trænere elsker at have i sin trup. Det gælder også for Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, som glæder sig over sin seneste forlængelse.

– Michael er en fighter. Han er en ydmyg, alsidig og hårdtarbejdende spiller samt en dejlig person at have i truppen. Så jeg er glad for, det fortsat er tilfældet i det nye år. Michael har også bygget meget på og øget kvaliteten i sit spil, forklarer Zinck, der håber at have en fuldt kampklar Stokbro til den kommende sæson.

– Det har været et turbulent efterår for Michael. Han starter super godt og leverer nogle virkelig gode præstationer, men får så en knæskade. Selvom det betød, at Michael var ude et stykke tid, så kom han heldigvis hurtigere tilbage forventet. Nu håber vi på en Michael i højeste gear i det nye år. Det vil være virkelig positivt for både Michael og holdet, lyder det fra cheftræneren, mens Michael Stokbro selv ikke kan vente med at få vinterpausen overstået og komme i gang igen.

– Inden jeg desværre blev skadet, var jeg inde i en periode, der vel nok lignede min bedste tid i klubben. Efter skaden nåede jeg at træne med og til dels komme tilbage på niveau igen. Så for mit vedkommende må vinterpausen godt gå hurtigt, så vi kan komme i gang igen og sammen med holdet få opbygget en form, hvor vi forhåbentlig ligger nogle procenter over konkurrenterne, lyder det ivrigt fra en meget motiveret Michael Stokbro, der ikke var i tvivl om, at han ville fortsætte i Jammerbugt FC.

– Nu bliver vinterpausen brugt på skadesforebyggende træning, tungere styrketræning og konditionstræning på løbebåndet, og så er jeg klar til at give mig fuldt ud for Jammerbugt FC igen. Jeg havde ikke de store overvejelser omkring forlængelsen. Jeg føler, jeg er et sted, hvor jeg har det godt og hvor min personlige udvikling går i en positiv retning.

Michael Stokbro og holdkammeraterne bliver sluppet løs på grønsværen igen i det nye års uge 2.