Michael Krogsgaard: Opbakning til Aabybro Foreningshus

Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Michael Krogsgaard (V) Foto: Jammerbugt.dk

AF : Michael Krogsgaard Thomasmindeparken 35 9440 Aabybro
Kommunalbestyrelsesmedlem, Venstre

OPBAKNING TIL AABYBRO FORENINGSHUS

-- annonce ---

Aabybro Foreningshus sikres yderligere opbakning.

Kommunalbestyrelsen har med aftalen om budget 2022 besluttet, at der afsættes yderligere 4,0 mio. kr. til Aabybro Foreningshus. Dermed er den samlede kommunale medfinansiering på i alt 8,0 mio. kr., hvilket svarer til ønsket fra arbejdsgruppen bag projektet. Pengene er fordelt over to budgetår – 2022 og 2023.

Arbejdsgruppen bag Aabybro Foreningshus har gennem de sidste par år arbejdet med projektet og nu ligger der et konkret oplæg på bordet. Et spændende og visionært projekt, som vil blive en gevinst for Aabybro by og alle brugere af huset og området.

Det nye foreningshus rummer bl.a. nye klubfaciliteter til Aabybro Idrætsforenings fodboldafdeling, hvilket er tiltrængt og nødvendigt, idet det nuværende klubhus er nedslidt. Udover det nye hus udvikles arealerne omkring huset med fokus på primært udendørs sports- og fritidsaktiviteter.

Aabybro by er i vækst og befolkningstallet i byen er stigende – nye borgere kommer til. Det er godt for Aabybro by og Jammerbugt Kommune. I takt med byens udvikling og stigende befolkningstal er det vigtigt, at investeringer i og udbygning af fritidsfaciliteter, institutioner, infrastruktur m.m. følger med.

Med den kommunale opbakning til Aabybro Foreningshus er der nu skabt grundlag for, at projektet kan realiseres. Fremadrettet er der mulighed for, at området omkring/bag Aabybro IF’s anlæg ned mod Ryå kan udvikles over de kommende år. Her kan der fx etableres et spændende og attraktivt område med fokus på udeliv for alle borgere/foreninger i Aabybro.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn