Michael Krogsgaard: Dispensationer – Vi gør det ordentligt

Michael Krogsgaard
Michael Krogsgaard (V) Medlem af kommunalbestyrelsen Jammerbugt


AF Michael Krogsgaard Thomasmindeparken 35 9440 Aabybro Kommunalbestyrelsesmedlem, Venstre Formand Teknik- og Miljøudvalget

DISPENSATIONER – VI GØR DET ORDENTLIGT
Det Konservative Folkeparti i Jammerbugt Kommune er, ifølge dem selv, garant for ordentlighed i forhold til de politiske beslutninger. Jeg tror, at samtlige kommunalbestyrelsesmedlemmer er garant for ordentlighed i forhold til de politiske beslutninger.

-- annonce ---


I sit indlæg i Jammerbugtposten den 28.09.2022 skriver Johnny Solberg fra Det Konservative Folkeparti om en fejlslagen strategi og fejlagtige/tvivlsomme beslutninger i forhold til dispensationer til byggeri i sommerhusområderne.

Jeg vil gerne slå fast – der findes ikke nogen strategi for dispensationer i sommerhusområderne i Jammerbugt Kommune. Ansøgninger om dispensationer behandles og vurderes individuelt af Teknik- og Miljøudvalget og herefter træffes der en politisk beslutning. Beslutninger træffes på baggrund af en sagsfremstilling udarbejdet af kommunens planafdeling. Vi kan være politisk uenige – helt fair – men at fremsætte påstande om, at beslutninger er fejlagtige og tvivlsomme er ikke ordentlighed.  

Jeg har respekt for, at man generelt er imod dispensationer – det er et politisk standpunkt – som er helt legalt. Mit udgangspunkt er, at sager om dispensationer skal behandles og vurderes individuelt – ingen sager er ens – det vil også være min tilgang fremadrettet. Jeg har stemt for dispensationer og stemt imod dispensationer i de fem år, som jeg har været medlem af i Teknik- og Miljøudvalget.

I Teknik- og Miljøudvalget er der ikke noget ”vi gør bare som vi plejer”. Lad os fortsætte det gode samarbejde til glæde og gavn for vækst og udvikling i hele Jammerbugt Kommune. 

1 KOMMENTAR

  1. Kære Michael Krogsgaard!

    Det der foregår i forhold til os sommerhusejere i Jammerbugt Kommune er aldeles IKKE ORDENTLIG. Det er lang tid siden, at vi mistede tilliden til jer. Det gælder såmænd også nogle af os, der er medlem af Venstre.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn