Medarbejdere i Profil Optik Aabybro er kåret til Danmarks bedste

Profil Optik er udpeget som vinder af Medarbejderprisen 2024. Vinderen af prisen kåres på baggrund af en undersøgelse blandt kunder og gives til danske butikskæder med særligt kompetente og hjælpsomme medarbejdere. Foto: Profil Optik
Print Friendly, PDF & Email

Medarbejdere i Profil Optik Aabybro er kåret til Danmarks bedste

Den landsdækkende optikerkæde Profil Optik løb i år med sejren ved Retail Institutes kåring af Medarbejderprisen i Danmark. Prisen gives til danske detailkæder, som formår at skabe en værdifuld kultur af dedikerede og dygtige medarbejdere, hvor kunderne føler sig set, hørt og forstået.

Kundernes stemmer er talt sammen, og Profil Optik blev udnævnt som vinder af Medarbejderprisen 2024 til den årlige prisuddeling blandt danske butikskæder. En pris der kåres på baggrund af en rundspørge blandt danske kunder og gives til virksomheder, der udmærker sig ved at have medarbejdere, som er særligt dygtige, hjælpsomme og venlige over for kunderne.

Tina Høyer Gaardsholt, der er adm. direktør for Profil Optik:

”Det er en stor ære at kunne kalde os for vinder af Medarbejderprisen 2024. Og det betyder ekstra meget, når det er en anerkendelse, der kommer fra kunderne, da det er dem, der hver dag er i kontakt med vores kompetente medarbejdere rundt om i vores 112 butikker i Danmark. Det vidner om, at hårdt arbejde betaler sig, for vores medarbejdere kæmper hver dag for at yde en god service for vores kunder og tilbyde professionel rådgivning om syn og øjensundhed.”

En vigtig anerkendelse fra kunderne
Profil Optik er glade for den store opbakning, som de mærker fra deres kunder i Danmark. Titlen som vinder af Medarbejderprisen vidner om, at kunderne værdsætter og anerkender optikerkædens store indsats for at levere professionel rådgivning og tilbyde kompetent service.

Vinderen af Retail Institutes Medarbejderpris 2024 er kåret på baggrund af en forbrugerundersøgelse blandt 3.300 kunder, der har besøgt en af i alt 163 kæder inden for de seneste 3 måneder. I undersøgelsen er kunderne blevet spurgt ind til deres holdninger på forskellige områder og heriblandt deres indtryk af butikskædernes medarbejdere.

Medarbejderprisen blev kåret til den årlige Refresh Retail Konference, der blev afholdt af Retail Institute Scandinavia den 14. marts.