Med bremseskiver fra FEBI Bilstein er det nemt selv at lave dine bremser

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Phoebe Bilstein-virksomheden har mere end 170 års erfaring med levering af reservedel i en bilbranche, der igennem tiden har været igennem en kolonorm udvikling af bilens udseende, af motorens fremdrift og dermed også bilens bremsesystem. 

Bremserne på en bil består af bremseskiver og bremseklodser. 


Bremseklodser og bremseskiver skal passe sammen, hvilket er alfa og omega for en sikker standsning af din bil. Bremseklodserne presses ind mod bremseskiverne og får dermed bilen til at standse.

At bremse bilen er dermed en mekaniske proces og både bremseklodser og bremseskiver slides og skal skiftes med passende mellemrum. Hvor ofte kan være svært præcist at sige idet kørestil, vejr og vind har stor indflydelse på hvor hurtigt delene er slidt op.

Der er stor forskel på for nemt det er at skifte bremseskiver og bremseklodser fra bilmodel til bilmodel og fra årgang til årgang.

Har du lidt fingersnilde og erfaring med mekanik kan du godt skifte dine bremseskiver selv. FEBI BILSTEIN bremseskiver kan findes både i enhver butik til bildele og på Internettet.

Du er ikke i tvivl om hvornår det er tid til at skifte bremseskiver

Hører du en kraftig brummen og rumlen når du bremser ned kan det være “jern mod jern” i dine bremser, altså at belægningen på bremseklodserne er slidt op og kører direkte med bremseskiverne. 

Rattet kan også ryste når du bremser bilen, hvilket også kan være et tegn på at det er tid til at skifte bremseklodser og bremseskiver. 

FEBI BILSTEIN bremseskiver er velegnede til næsten alle bilmærker.

Hvordan skifter du FEBI Bilstein bremseskiver.

Når du skiller bremserne ad er det vigtigt at notere sig, eller at tage billeder undervejs af hvordan du skiller dem ad – så du nemt efter monteringen af nye bremseskiver FEBI BILSTEIN kan samle bremserne igen – Husk at bremseskiver og bremseklodser skal passe sammen, så det kan være en god idé at skifte begge både bremseklodser og bremseskiver på samme tid. 

Phoebe BILSTEIN leverer reservedele til private bilejere og til professionelle værksteder i Danmark,  mange andre europæiske lande og på verdensplan.