Markant og populær formand for Kaas Borgerforening genopstiller ikke

Kjeld Hedegård Nielsen (Danmarks Demokraterne) Foto: Jammerbugt Kommune
Print Friendly, PDF & Email

Markant og populær formand for Kaas Borgerforening genopstiller ikke

Når Kaas Borgerforening d. 22. marts 2023 afholder sin årlige generalforsamling er et vigtigt punkt på dagsordenen valg af ny formand. Kjeld Hedegård Nielsen, der har været særdeles aktiv gennem den seneste 8 år, nemlig 5 år som næstformand og de seneste 3 år som formand, har således efter moden overvejelse valgt at lade nye kræfter komme til.

Kjeld har via sin indsats i borgerforeningen bidraget stærkt til at føre stolte lokale traditioner videre, ligesom han har taget initiativer til at udvikle nye tiltag og aktiviteter for byens borgere. Han er en lokal ildsjæl, hvis hjerte brænder for lokalområdet og dets beboere. Derfor kan han også se tilbage på et forløb, der har betydet, at Kaas Borgerforening i dag fremstår som en aktiv moderne forening, som er en drivkraft for at skabe rammerne for det gode liv i såvel Kaas by som hele Jetsmark-området. Det skylder borgerne ham en stor tak for.

Med sin evne til som formand at anerkende sine kollegers indsats har han været god til at inddrage og motivere den samlede bestyrelse, og han understreger selv, at der har været og er tale om ikke en enkelmandspræstation, men om et gedigent holdarbejde. At løfte i flok og i fællesskab har betydet meget for skabelsen af gode resultater. – Selv siger den nu snart forhenværende formand, at han af hele sit hjerte elsker arbejdet i Kaas Borgerforening, men at han nu mener, at tidspunktet er inde til at trække sig og lade nye kræfter komme til.

Han siger bl.a.: ”I min tid som formand har jeg arbejdet benhårdt for at gennemføre et generationsskifte, og det er lykkedes at få mange unge kræfter ind i bestyrelsen – det er godt for Kaas Borgerforening, og det gør mig virkelig glad og stolt.”

Nu går arbejdet så ind med at finde en ny formand/kvinde, som kan og vil løfte arven efter Kjeld Hedegård Nielsen og fortsætte udviklingen af Kaas Borgerforening. Den kommende frontfigur overtager under alle omstændigheder en borgerforening i topform og klædt på til nutidens og fremtidens udfordringer.

LÆS OGSÅ: Jammerbugt Kommunes bygninger får elladestandere og fjernvarme

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn