Mads Christian: Sprød sommerpop i sommerlandet

Mads Christian


Torvet I Blokhus er knap nok stoppet med at gynge, efter Stig & Vennerne indledte årets koncertrække med en sand folkefest inden Blokhus igen inviterer til gratiskoncert.

Næste kunstner, der indtager den smukke byscene, er den unge kunstner Mads Christian, som med sin sprøde stemme og store smil med garanti vil charme sig ind i alle koncertgæsters hjerter. Den 22-årige dansksprogede popartist, der tidligere har deltager i X-faktor, er af flere blevet sammenlignet med Hjalmer, og det er ikke uden grund.
Mads Christian som for alvor slået sit navn fast på den danske pophimmel med hits som ”Latterlig” og ”Perfekt som du er” er pt. aktuel med nummeret ”Bedre alene” som topper Spotify hitlisten. Mads Christian besøger Blokhus torsdag 14. juli, når Erhvervsforeningen Destination Blokhus igen inviterer til gratiskoncert på Blokhus Torv.

-- annonce ---


En sjov start

Koncerten starter kl. 20.30, men allerede fra kl. 19.00 er Stand Up show på scenen. Her vil fem lystige Stand-Upere fra Aalborg Comedy Club sørge for, at publikum får rørt lattermusklerne, inden Mads Christian indtager scenen.

Det er første gang, arrangørende forsøger sig med Stand-Up på scenen og håber, det bliver en fast tradition med mindst en Stand-Up torsdag i løbet af koncertsæsonen.

Og som altid vil de glade frivillige stå klar i baren og skænke blandt andet fadøl.

– Vi håber, at mange møder op til de gratis koncerter og, at man støtter ved at besøge baren, giver en en-gangs donation eller opretter et støttemedlemskab til Erhvervsforeningen. Så er man med til at sikre, at der også fremadrettet vil være gratis sommerkoncerter med de store navne på Torvet i Blokhus, siger Jannie Ratke, eventansvarlig for Erhvervsforeningen Destination Blokhus.