”Luft dine hjul” siger Tak for 2019

Køretøjer i meget forskellige afskygninger har igennem "Luft dine hjul" i 2019 fundet ved til parkeringspladsen ved DagliBrugsen i Birkelse ARKIVBILLEDE
Print Friendly, PDF & Email

Sæsonen sidste “luft dine hjul” ved DagliBrugsen i Birkelse, blev igen en hyggelig søndag formiddag.

Igennem 2019 har der været uformelle møder ved Brugsen i Birkelse under navnet ”Luft dine hjul”. Og som navnet antyder, har det eneste kriterie på indbydelsen været, at gæsterne skulle have hjul. Rigtig mange er kigget forbi på diverse 2 og 4 hjulede køretøjer.

Søndag den 15. september var årets sidste møde i denne sæson.

  • Dejligt at se, at rigtig mange forskellige hjul IKKE havde vejr forskrækkelse her på sæsonens sidste søndag med ”Luft dine hjul”, fortæller Anders Kaa der som bestyrelsesmedlem i DagliBrugsen er en af initiativtagerne bag ”Luft dine hjul” i Birkelse.  

Brugsens kunne søndag også overrække en check på over 17.000 kr. til Birkelse Idrætsforeningen, de bliver sponsoreret når du tanker på OK tanken i Birkelse.

  • Flere havde kameraet fremme og nogle har allerede lagt billeder på vores facebookside, hvilket vi er taknemmelig for, hvis der er flere som har billeder, som de gerne vil dele, så er du meget velkommen til, at gøre det på siden, slutter Anders Kaa, som allerede glæder sig til 2020, hvor der efter planen også vil blive afholdt ”Luft dine hjul” ved DagliBrugsen i Birkelse.
Brugsens kunne søndag også overrække en check på over 17.000 kr. til Birkelse Idrætsforeningen, de bliver sponsoreret når du tanker på OK tanken i Birkelse.