Lokale projekter får støtte fra feriehusudlejer

Feriepartner Jammerbugt uddeler 10.000 kroner til restaureringen og levendegørelsen af ”Museet Bryggergaarden” i Fjerritslev. Foto: Feriepartner Jammerbugt.
Print Friendly, PDF & Email

Hos Feriepartner Jammerbugt i Fjerritslev går man op i gode oplevelser for både sommerhusejere, –lejere og for alle andre, der bor i sommerlandet.

Derfor har feriepartnerbureauet besluttet at uddele midler til personer, foreninger eller lokale ildsjæle, der bidrager til at gøre et besøg i Jammerbugten til en god oplevelse.


Feriepartner Jammerbugt uddeler i alt 30.000,- kroner i løbet af 2020, og nu er modtagerne af pengene udpeget.

Det bliver ”Slettestrand Trailbuilder Laug” i samarbejde med ”Hjortdal Ungdoms og Idrætsforening” som modtager 10.000,- til at skabe MTB-spor rettet mod børn og begyndere på mountainbike.

Foto: Feriepartner Jammerbugt.

Det samme beløb uddeles til restaureringen og levendegørelsen af ”Museet Bryggergaarden” i Fjerritslev.

Desuden støttes der med 5.000,- til henholdsvis ”Tranum Ferieby” på Kronvildtvej, til køb af nye bolde til deres fodboldgolf, samt opsætningen af en hjertestarter ved et sommerhus på Strandvejen ved Tranum Strand.   

Foto: Feriepartner Jammerbugt.


– Jeg er rigtig glad for at kunne støtte disse fine projekter, der passer godt til vores ambition om at være en aktiv del af lokalmiljøet, samtidig med at vi gør noget, der tilgodeser vores gæster og kunder, siger Esben Filholm fra Feriepartner Jammerbugt.

Uddelingen af støttekroner er en del af et landsdækkende initiativ fra Feriepartner-kæden, der består af 26 udlejningsbureauer over hele landet:

– Vi har nu uddelt midler i et par år igennem Feriepartners Oplevelsespulje til gode, lokale projekter over hele landet. Det er vores måde at give lidt tilbage til det lokalsamfund, som er forudsætningen for at vi kan drive forretning og sige tak til de mange engagerede mennesker, der gør Danmarks ferieområder til noget specielt. Særligt i en tid med verdensomspændende krise, rejserestriktioner og stor generel usikkerhed, er det vigtigt at fokusere på det nære og på de mange dejlige oplevelser, der ligger og venter på os i sommerlandet, trods coronakrisen, mener Esben Filholm.

I alt støtter Feriepartnerkæden gode projekter, der medvirker til at gøre landets lokalområder til gode steder at bo og at holde ferie med over 1 mio. kr. i 2020.