Løkken By Camping netop solgt: Nu udvikles eksklusivt område på den 2,5 ha store grund

Fra venstre: Arne Sonnesen, Annette Sonnesen, Michael Stilling, Karl Kristian Nørgaard og Lis Nørgaard.
Print Friendly, PDF & Email

Den veletablerede campingplads Løkken By Camping har de sidste mange år haft adskillelige besøgende, der hver sæson har nydt en af Danmarks mest populære kystbyer på Søndergade 69 i Løkken. Men nu har ejerne valgt at sælge grunden, og Klithusene ApS har købt stedet med planer om at udvikle et lækkert og hyggeligt område med fritids- og helårshuse på den 25.726 m² store grund. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har stået for salget af grunden.

Løkken By Camping har gennem ni år haft en stabil omsætning og masser af besøgende på den store campingplads på Søndergade 69. Men nu har ejerne Lis og Karl Kristian Nørgaard besluttet at sælge stedet. Karl Kristian Nørgaard siger:


“Vi har valgt at sælge, da vores dåbsattester spillede os et puds om, at det var ved at være tid. Så vi tog den store beslutning og kontaktede Michael Stilling fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, da vi havde fået anbefalet ham som mægler gennem noget familie. Nu glæder vi os til at få mere ro og tid til andre ting, men jeg vil ikke lægge skjul på, at det er vemodigt at skulle sige farvel til campingpladsen. Derfor er jeg også glad for aftalen om, at vi fortsætter med at drive pladsen i sæsonen 2021, så vi har mulighed for at tage ordentlig afsked med vores 40 fastliggere og de mange mennesker, der hvert år besøger os.”

“I starten håbede vi, at stedet kunne fortsætte som campingplads, men hverken gennem familie, kontakter eller potentielle købere var der nogen, der bed på den idé. Da vi gik væk fra det, gik det meget hurtigt med salget, da EDC Erhverv Poul Erik Bech har et stort køberkartotek, hvor Michael Stilling nemt kunne finde en interesseret køber. Vi har fået god behandling og en effektiv salgsproces, så nu er jeg meget tilfreds med, at vi tog beslutningen om at sælge, og at Klithusene ApS har købt stedet. Vi har haft en god dialog med køber, og vi glæder os til at se det nye område, som de får bygget.”

En charmerende landsby i byen

Hvad der helt præcist kommer til at ske med grunden, er stadig ikke fastslået, men Klithusene ApS har købt ejendommen med formålet om at udvikle området. Indehaver Arne Sonnesen fortæller:

“Planerne er stadig kun i den helt indledende fase, men vi går med tanker om at bygge et eksklusivt og hyggeligt område med et lille torv, bænke og beplantning med marehalm og klitter for at bringe stranden endnu tættere på. Derudover kommer der fritids- og helårshuse, som vi vil opføre i en stil i retning af byhuse, som man kender dem fra Skagen. Vi skal først nu til at udarbejde lokalplanen, så der er ikke noget, der er sikkert endnu, men vores idé er at skabe en charmerende landsby i byen. Grunden er tæt på centrum og i gåafstand til alting, så det er en optimal placering til formålet.”

Michael Stilling, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, fremhæver også ejendommens beliggenhed: “Søndergade 69 er en yderst attraktiv placering i den sydlige del af en af Danmarks mest populære kystbyer. Fra grunden er der kun 300 m til torvet, hvor man kan finde Løkkens mange hyggelige butikker, caféer og spisesteder. Derudover er der kun 400 m til en af landets bedste strande, og derfor er placeringen oplagt til det landsbyagtige område, som Klithusene ApS vil bygge. Jeg ønsker begge parter stort tillykke med handlen og glæder mig til at se videreudviklingen af området.”