Lettet Fårup-direktør: Rart at have vished

Foto: Fårup Sommerland
Print Friendly, PDF & Email

Fredag blev sløret løftet for fase 3 af genåbningen af Danmark, som hvis alt går vel kan starte den 8. juni. I denne fase er planen, at forlystelsesparker som Fårup Sommerland kan slå dørene op igen.

Hos Fårup Sommerland er det lettelse over, at man nu har fået vished. Det fortæller Niels Jørgen Jensen, direktør i Fårup Sommerland, til TV2 Nord.

–  Vi er selvfølgelig kede af, at vi nu skal vente lidt længere med at åbne, men vi blev også lettede, da vi hørte udmeldingen. For med den usikkerhed, der har karakteriseret denne tid, er det rart at have vished om, at vi kan åbne den 8. juni, siger Niels Jørgen Jensen.

Afventer retningslinjer fra myndighederne
Nu venter Fårup Sommerland på retningslinjer fra sundhedsmyndighederne, som skal være med til at sikre en forsvarlig åbning.

–  I teorien kunne vi nok godt åbne indenfor to uger. Men det er først, når vi kender til retningslinjerne fra myndighederne, at vi har fuldt overblik over, hvor meget arbejde der skal gøres med at klargøre parken, siger han.

– Hvis myndighederne tager udgangspunkt i antal kvadratmeter per gæst, så tror jeg ikke, vi får noget problem, for vi dækker et meget stort areal. Men det ved vi ikke noget om endnu, siger direktøren, der forsikrer, at man er klar til at åbne, når man får lov til det.

– Vi er helt klar til at åbne, når vi får lov til det. Vi har en ny rutchebane og 400-500 gode kollegaer, der er klar til at give gæsterne den bedste oplevelse, så vi glæder os rigtig meget til at kunne åbne parken igen.