Lav mad, pynte og brugsgenstande med tanke på bæredygtighed

Foto: LOF-Jammerbugt
Print Friendly, PDF & Email

Lav mad, pynte og brugsgenstande med tanke på bæredygtighed sammen med LOF Jammerbugt

Bæredygtighed er vigtigt for os alle. Som noget nyt arrangerer LOF-Jammerbugt to nye kurser med udgangspunkt i bæredygtighed. Det drejer sig dels om et kursus vedr. mad – 3 aftener. Fokus på klimavenlig og bæredygtig mad er stort, men det kan være svært for de fleste at finde rundt i.


For hvad skal man reelt have fokus på? Er det kødfrie måltider, lokale råvarer, sæsonbestemte grøntsager eller måske nærmere en kombination af det og meget andet? Og samtidig skal det være sundt. 

Få viden og inspiration til mere bæredygtig, men også hverdagsvenlig madlavning! Kurset finder sted i Aabybro med Birgitte Bjerregaard som underviser og starter 19. januar.

Foto: LOF-Jammerbugt

Der tilbydes også et kursus i, hvordan man kan være bæredygtig vedr. pynte – og brugsgenstande, som beskrives således. Et kreativt inspirations-kursus, hvor vi hovedsageligt vil benytte os af genbrugsmaterialer til at skabe og fremstille “nye” pynte- og brugsgenstande.

Til hver gang vil der være et tema – materiale og en teknik, men du kan også få mulighed for at fordybe dig i dine egne projekter og fortsætte dem derhjemme, hvis du har lyst til det. Eksempler kunne være “Skåle af ugeblade”,Smykker, “Det muntre køkken” – genbrug af porcelæn, Dekorer dit tøj, Leg med lim og meget mere. Underviser på kurset er Rikke Nielsen, og det starter 24. jan. og foregår i Aabybro.

Yderligere oplysninger fås på www.lof.dk/jammerbugt

LÆS OGSÅ: Det skal være en selvfølge, at fjernvarmepuljen har midler nok

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn