Lav en julekalender til en du holder af

Arkivbillede

Det er ikke for tidligt at begynde at tænke på julekalender, hvis du gerne vil overraske en, du holder af med sådan en. Det kræver nemlig noget planlægning og forberedelse at lave en god julekalender. 

Hvis du har en kvinde i dit liv, som du gerne vil overraske med en julekalender i december, så får du her en række tips til, hvordan du kommer i gang. 

-- annonce ---

Giv dig selv et budget 

Du kan lave en julekalender i mange forskellige prisklasser, så det er en god idé på forhånd at beslutte, hvor mange penge du gerne vil bruge på det. Når du skal købe 24 gaver, er det nemlig godt at vide fra start, hvor meget du skal bruge på hver gave. Du skal tage med i dit budget, at du både skal købe gaver og indpakning. 

Her får du en række andre tips til en julekalender også. 

Find nogle fine gaver 

Når du skal i gang med at købe gaver, så er det vigtigste, at det er nogle, der passer til den kvinde, som skal have din julekalender. Det er den svære del ved at lave en julekalender, for det er svært at finde på 24 gaver. Dog er det en god idé, hvis du siger til dig selv, at ikke alle gaver behøver at være lige gode. Nogle dage vil der være gaver, der er lidt mere stille og rolige. 

Vælg en flot indpakning 

Du kan virkelig være kreativ, når det kommer til indpakning af de 24 gaver. Der er mange måder at gøre det på, men du skal finde på et eller andet godt system, der gør det nemt hver dag at finde den rigtige pakke. Du kan f.eks. lave en kurv med pakker i og skrive tal på hver enkelt pakke. Du kan også lave en lang snor med pakker hængende på.