Lasse Storvang ser frem mod sidste test

Lasse Storvang
Lasse Storvang Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Lasse Storvang er landet i Jammerbugt FC med målnæsen intakt og har allerede fået nettet til at blafre. Nu ser han frem til en svær sidste test, inden sæsonpremieren og en potentiel debut i blåt er på programmet.

Den unge angriber ankom i klubben denne sommer fra Vejgaard B, sammen med sin holdkammerat Mathias Mortensen. Begge har de leveret en positiv start og ligeledes fået et positivt førstegangsindstryk af deres nye fodboldtilværelse.


Lasse Storvang sætter her ord på fra træningsanlægget, hvor formen bygges op mod en særdeles vigtig sæson i 2. division.

– Jeg synes, at jeg er faldet rigtig fint til. Alle i klubben har taget rigtig godt imod mig, så det har været en god start, indleder Lasse Storvang snakken forud for forberedelsernes sidste test, Vendsyssel FF på udebane.

At angriberen er landet i Jammerbugt FC efter hans nu tidligere klub, Vejgaard B, efter hård kamp måtte en række ned, ser han som en stor mulighed. Og den har Lasse tænkt sig at gribe med begge hænder.

– Jeg er glad for at have fået muligheden i Jammerbugt FC, som er et skridt op i forhold til, hvor jeg kommer fra. Jeg kan godt lide, at ambitionerne er højere og personligt er min ambition at bide mig fast i startopstilling og forhåbentligt at få bidraget med nogle mål, siger den smilende og imødekommende Jammerbugt FC spillere, der allerede har fundet vej til netmaskerne iført den blå trøje.

I den seneste træningskamp mod Thisted FC satte Lasse Storvang således 2-0 målet i kassen. Han lagde tilmed op til 1-0 målet også, og så har angriberen i det hele taget fundet godt ind i samarbejdet med sine nye holdkammerater.

– Det betyder da helt sikkert noget, at jeg får et par mål i kassen fra start. Men jeg ser også klart målet som en samlet holdindsats, lyder det uselvisk og sympatisk fra Lasse, der også har rødder i Randers.

Nu gælder det dog grønsværen i Jammerbugten og den kommende weekend træningskamp mod Vendsyssel FF. En ny udfordring for teknisk dygtige angriber.

– Jeg har aldrig selv spillet mod Vendsyssel FF, men jeg har dog set nogle af deres kampe. Både da de var i Superligaen og nu i 1. Division. Jeg ser dem som værende et rigtig godt hold med nogle dygtige spillere. Jeg forventer, at det bliver en svær kamp, men jeg tror også, at vi kan komme til at presse dem, fastslår Lasse Storvang, der med sine holdkammerater løber ind til den sidste træningskamp lørdag d. 22. august kl. 13.00. Herefter er det alvor.

BEMÆRK: Der er forud for kampen taget særlige forbehold og derfor spilles Vendsyssel FF mod Jammerbugt FC uden tilskuere.