Lars Holt: Modernisering af Aabybro Genbrugsplads holdt budget og tidsplan

Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Lars Jørgen Holt (V) Foto: Jammerbugt.dk

Af Lars Holt Medlem af kommunalbestyrelsen for Venstre i Jammerbugt

Ved Økonomiudvalgets seneste møde anbefalede vi anlægsregnskabet for udvidelse og modernisering af Aabybro Genbrugsplads godkendt ved kommunalbestyrelsens kommende møde.

-- annonce ---


Den samlede anlægsudgift beløber sig til 18,4 mio. kr. og holdt sig dermed under de anlægsbevillinger som kommunalbestyrelsen tidligere har givet, samtidig blev renoveringen også gennemført inden for den aftalte tidsramme – og det er jo både godt og positivt.

Som hyppig bruger af genbrugspladsen i Aabybro, glæder det mig hver gang at pladsen som den sidste af kommunens fire nu flotte nye, eller nyrenoverede, fremstår særdeles brugervenlig. Stort set alle containere er placeret under køreniveau, således at de enkelte affaldstyper kan lægges ned containerne uden høje løft. Samtidig er pladsen hvor haveaffald skal afleveres adskilt fra den øvrige plads, hvilket giver et langt mere optimalt flow for os brugere.

Pladsen er stadig bemandet med kompetente, imødekommende og venlige medarbejdere, som altid er parat til at give et råd, hvis der er tvivl om hvor de enkelte affaldstyper skal afleveres. Det glæder mig i øvrigt også, at moderniseringen også har givet de ansatte langt bedre arbejdsforhold.

Desværre kom Coronaen i vejen i forhold til den planlagte indvielse af pladsen, men måske der når smitten har sluppet sit tag i samfundet, kan blive mulighed for at indhente dette også – i hvert fald blev alle de bevilgede penge ikke brugt – så muligheden er i hvert fald økonomisk til stede!

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn