LÆSERBREV: Mere forskelsbehandling i Jammerbugten

Leif Nielsen
Print Friendly, PDF & Email

AF Leif Nielsen Svinkløvvej 120, Kollerup, Fjerritslev

Jeg har tidligere skrevet om forskelsbehandling af foreningerne i Jammerbugt Kommune – nu er den gal igen!

I 2018 søgte Erhvervsforeningen Destination Blokhus kommunen om et driftstilskud til strømforbrug på 75.000 kr. i forbindelse med skøjtebane på torvet i Blokhus. Af ansøgningen fremgår det, at der kun ansøges dette første år.


Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget behandler sagen på mødet den 27. sept. 2018 og beslutter følgende: ”Ansøgningen imødekommes med 75.000 kr. som et engangsbeløb”.

Derfor er det en stor overraskelse, at kunne læse i NORDJYSKE 13. okt. i år, at, citat: ”Det tilsagn, foreningen fik fra kommunen sidste år, var på tre års tilskud til strømudgifterne”?

Hvad kan man efterhånden tro på?

Det er godt gået af Erhvervsforeningen, at modtage 225.000 kommunale kroner i driftstilskud til forbrug af strøm, da sådanne ansøgninger normalt afvises af kommunen, fordi der ikke ydes tilskud til drift!

Denne forskelsbehandling skal måske – og jeg understreger måske – findes i sammensætningen af Erhvervsforeningen Destination Blokhus, der er et partnerskab mellem Jammerbugt Kommune, turisterhvervet og foreningerne i Blokhusområdet (en af disse foreninger er Blokhusfonden med borgmester Mogens Christen Gade som formand) – og jeg gentager måske er der en sammenhæng!

Alle kommunens forskellige usympatiske fiflerier og krumspring kunne tyde på, at postnummeret på ansøgningerne ikke er uden betydning – og dette er da forskelsbehandling af værste skuffe…

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn