Læg vinsamlingen på køl i et dedikeret vinkøleskab

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Vinskabe holder vinen kold, og det er det eneste, de er designet til at gøre. Så at smide penge efter et vinskab er ofte noget, der kun svarer sig, hvis du har en restaurant kørende, eller du ofte har dine venner forbi til vinsmagning. Falder du i én af de to kategorier, så er det dog essentielt, at du har et godt vinkøleskab. Det kunne fx være et Vestfrost vinskab, der faktisk brillerer på en række punkter.

Vestfrost vinskab med flere temperaturzoner

Kvalitets vinskabe fra Vestfrost har flere temperaturzoner, hvilket er en kærkommen egenskab af flere grunde. For det første har alle deres egne præferencer, når det kommer til, hvilken temperatur vin skal have, når den serveres. For det andet er der sociale koder for, hvor kold fx en dessertvin skal være, når den hældes på vinglas. Med flere temperaturzoner i skabet rammer du nemt smørhullet.

Højt eller bredt vinkøleskab?

Vinskabe fra Vestfrost kan ligesom køleskabe være enten brede eller høje, så det er sådan set nemt nok at finde et vinkøleskab, hvis dimensioner passer til hjemmet. I praksis vil de høje køleskabe være at foretrække, hvis du har plads til dem. Både fordi det er mere ergonomisk at kunne række ud efter flasker i opret position, end det er at bøje sig forover. Og også fordi det bliver lettere at se samlingen.

Start din søgen efter stilrene vinskabe hos Vestfrost

Visse vinskabe kommer med præsentationshylde, hvilket gør det let at starte en snak om en bestemt flaske. Endnu flottere bliver præsentationen af dine vinflasker, hvis de indvendige sider er sorte. Og det er svært at finde et almindeligt køleskab med sort indre. Så for at sikre den gode præsentation burde du investere i et decideret vinskab. Vestfrost har et stort sortiment – så start din søgen her.