Kunstnerne til påskeudstillingen ’Kunst ved Kysten 2020’ er nu fundet

Foto: Kunst ved Kysten
Print Friendly, PDF & Email

Han Herred Havbådes smukke rustikke formidlingsbygning i Slettestrand danner igen rammen om en alsidig kunstudstilling. Her bliver der rig lejlighed til at opleve spændende kunst, og der kan gås på opdagelse i et univers med alt fra malerier, tegninger og skulpturer, til keramik, foto, grafik og tekstilkunst. I udstillingen deltager kunstnere fra både Danmark og Norge sammen med lokale kunstnere.

Udstillingen er åben hver dag fra kl. 10.00. til 17.00 fra Skærtorsdag til 2. påskedag.


Det er anden gang, at der afvikles påskeudstilling under overskriften ’Kunst ved Kysten’. Kunstudstilling i området har dog en lang historie, hvor der igennem en længere årrække, under skiftende navne og organisation, har været afholdt lignende kunstudstillinger.

Udstillingen åbner med fernisering kl. 10.00 skærtorsdag d. 9. april 2020. Ligesom tidligere år, loves der en spændende og alsidig udstilling med professionelle og anerkendte kunstnere side om side med nye spændende talenter. Det helt store i disse år er strik og hækling, også som kunstnerisk udtryksform, ligesom streetart nu også finder vej ind i kunstudstillingen. Nye maleriske udtryk på papir præsenteret i skulpturform, keramik og keramiske skulpturer, samt sci-fi og fantasygenren er repræsenteret, sammen med en lang række mere traditionelle kunstneriske udtryksformer som maleri, tegning, collage, fotografi, filt, wireart, træsnit mv.

Det er en oplagt mulighed for publikum, at kombinere påskeudstillingen med en gåtur langs havet eller med et besøg i bådeværftet, hvor der blandt andet bygges både til kystfiskeriet i Thorup Strand.

Medlemmer af Han Herred Havbådes kystbådelaug er til stede i bådeværftet og fortæller gerne om de særlige metoder og udfordringer der er ved at lande med båd på kysten.

FAKTA:

Kunst ved Kysten
Slettestrandvej 162 · Slettestrand · 9690 Fjerritslev
Åbent fra skærtorsdag d. 9. april 2020 til 2. påskedag d. 13. april 2020.
Alle dage kl. 10-17
Entre 20 DKK (indtil 12 år gratis).
Fernisering d. 9. april 2020 kl. 10.00 til 11.00 – gratis adgang under ferniseringen.Årets udstillere:
Annette Rosenfeldt
Ellen Ahrensback Roesgaard
Erik Sønderby
Eva Christensen
Finn Rasmussen
Helge Voldbjerg
Jakob Kilias Svenningsen
Jørgen Heuckendorff
Julia Rudwill
Kari Reine
Lillian Petersen Hansen
Lone Ogstrup
Mia Willaume
Mikkel Hvid Twum Wittendorff
Morten Thomassen
Niels Valentin
Signe Riisom
Tina Willumsen Jensen
Trine Kandborg
Vivi Christensen

Kilde: Kunst ved Kysten