Kunsten vender tilbage til Blokhus

Foto: kunstudstilling, Kunst i Blokhus
Print Friendly, PDF & Email

Kunsten vender tilbage til Blokhus

Den populære og store kunstudstilling, Kunst i Blokhus, vender tilbage i vinterferien den 17. & 18. februar i Kulturhuset Blokhus.

Når der tages fat på en ny sæson i 2024 i Kulturhuset og Skulpturparken Blokhus, er det med en lancering af en masse nye tiltag. Stedet præsenterer både ny indretning, nye installationer og en særlig eventkalender, hvor oplevelserne, kunsten, kulturen og kreativiteten blomstrer. 

Året skydes for alvor i gang med to spændende arrangementer. Det sker med en særlig fest udstilling: ”Udsigt til fest” samt ”Kunst i Blokhus” – og for de lækkersultne bliver der også ekstra tilbud på menuerne i caféen. 

Udsigt til fest
Festudstillingen afvikles 9.-11. februar og igen 16.-18. februar. Den er henvendt til alle, der står overfor at afholde store som små fester, hvor der skal tænkes på alt lige fra borddækning til festmenuer. I Vestkysten kan der hentes masser af inspiration, og de er pyntet op efter alle kunstens regler. Der er gratis entré.

Kunst i Blokhus
Hele weekenden, 17.-18. februar fra kl. 10-17, er kunsten atter i fokus i Kulturhuset Blokhus. Kunst i Blokhus, der ellers har tradition for afvikling i efterårsferien, vender nemlig tilbage i en vinterferie udgave. I løbet af denne weekend vil de besøgende kunne gå på opdagelse blandt mere end 23 udstillere, som både fremviser lækkert dansk kunsthåndværk og spændende designs.
Udstillingen foregår i Koncertsalen og Klitstuen, hvor kunstnerne præsenterer henholdsvis malerier, fotografisk fine art, smykker, unika design, skulpturer, keramik, glaskunst og meget mere. Begge eftermiddage kl. 14.00 vil det også være muligt at nyde en eksklusiv intimkoncert med Tine Lilholt på fløjter og harpe og Klaus Thrane på percussion og trommer. Kunst i Blokhus arrangeres i samarbejde med Lions Club Hvetbo & Lions Pandrup og der er gratis entré.

Tine Lilholt og Klaus Thrane

Vinterhave, Genbrugsfestival og glasudstilling.
Vinterferien følges op af mange flere spændende events frem til åbningen af Sandskulptur Festivalen. 9.-10. marts er der WinterGarden udstilling, hvor du kan få masser af inspiration til indretning af haven – herunder f.eks. dit orangeri. Der vil være samlet nogle interessante udstillere, der viser alt lige fra udendørs kunst til indendørs møbler og haveartikler.
I hele påskeugen fra 23. – 31. marts bliver der inviteret til Genbrugsfestival, hvor der vil være udstillinger af værker og kunst, der alle har afsæt i at skabe noget visuelt ud af genbrugsmaterialer. Her gæster kunstner Eva Tor Hansen, Råt&Godt samt mange øvrige aktører med smukke og opsigtsvækkende værker. Der er også særudstillinger samt mulighed for at gøre en god handel i parkens hytter, hvor der bl.a. er salg af luksuslopper, værker og genbrug.
Og igen i april (weekenderne fra 5. – 21. april) holdes der ekstraordinært åbent i Skulpturparken, hvor gæsterne kan tage på en særlig kunstvandring og opleve imponerende kunstværker – udarbejdet i glas og spejle, der er flot integreret i den hyggelige park med træer, bede og stier. Samtidig indbydes der til OpenArt Festival No. 1, når der i weekenden 13.-14. april er besøg af forskellige kunstnere, der udstiller udendørs i parken med mange forskellige stilarter indenfor fotografi, maleri, keramik mm.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn