Kulturskolen underviser virtuelt

Foto: Jammerbugtposten.dk.
Print Friendly, PDF & Email

Kulturen i Jammerbugt Kommune er lukket ned, men der foregår dog alligevel noget. I Kulturskolen undervises elever virtuelt, og så gøres der naturligvis klar til genåbning.

Jammerbugt Kulturskole har næsten 900 elever og 23 lærere.  

Soloundervisningen gennemfører Kulturskolen virtuelt, og det foregår på mange forskellige måder. Nogle elever modtager onlineundervisning via video-chats og andre får gode råd og opgaver via YouTube, Facebook osv. Der er lidt udfordringer med holdundervisningen, hvor det har været svært at tilrettelægge onlineundervisning. Enkelte hold har dog modtaget gode råd og hilsner fra deres lærer, skriver Jammerbugt Kommune på deres hjemmeside.

Jammerbugt Kommunes fysiske billedkunstundervisning er også suspenderet, men her er lærerne også kreative og lægger sjove og kreative opgaver ud på Facebook. Danseundervisningen har ligeledes overlevet ved ugentlige hilsner og videolinks fra læreren.

“Sæsonen slutter midt i juni, og begynder igen i slutningen af august. Man kan melde sig til nu på jammerbugtkulturskole.dk, hvor man glæder sig til at se elever igen – forhåbentlig allerede inden sommerferien” fortæller Henrik Hammer, kulturskoleleder.