Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Susanne Møller Jensen, Socialdemokratiet

Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Susanne Møller Jensen (A) Foto: Jammerbugt.dk
Print Friendly, PDF & Email

Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Susanne Møller Jensen (A)født i 1968. Susanne er sammen med sin mand bosat på en ejendom 4 km uden for Nørhalne. Susanne Møller Jensen (A) repræsenterer Socialdemokratiet.

Susanne Møller Jensen er gift med Esben. Parret er bosat på en ejendom 4 km uden for Nørhalne.

Susanne er ansat i HK Nordjylland som sagsbehandler på det faglige område, primært HK Handel, hvor hun bl.a. rådgiver HK-medlemmer i faglige og juridiske spørgsmål i forhold til deres overenskomst, ansættelsesforhold m.m.

Susanne har været medlem af Kommunalbestyrelsen siden 1. Januar 2014. Derfør har hun siddet i skolebestyrelsen på Nørhalne skole i 8 år, hvoraf de 6 var som formand.

I fritiden er Susanne aktiv i den lokale Idrætsforening, (Idrætsforeningen Fremad Nørhalne, også kendt som arrangør af Nørhalne Cup). Susanne elsker at danse Zumba, når der er tid til det. Herudover er Susanne tit at finde i en sportshal, hvor hendes datter spiller håndbold eller en fodboldstadioner, hvor søn og mand spiller fodbold.

Efter flere år som elevrådsrepræsentant og elevrådsformand på Klarup skole, hvor Susanne voksede op, startede hendes partipolitiske interesse, og hun valgte at blive medlem af DSU i en alder af 16 år.

I de yngre dage har Susanne bl.a. deltaget og været koordinator for LOs Jobpatrulje i Nordjylland, samt undervist på skoler, om børn og unges rettigheder og pligter på arbejdsmarkedet.

I 1987 blev hun udlært som kontorassistent hos Samvirkende Idrætsforeninger – Aalborg (SIFA), og har efterfølgende været ansat på Arbejdsformidlingen i Aalborg, DSU Aalborg og HK Nordjylland, hvor hun nu har været ansat i mere end 25 år.

Susanne Møller Jensen fik ved valget i november 2017 321 personlige stemmer, og er dermed Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt i perioden 2018-2022. 

Susanne Møller Jensen sidder som Kommunalbestyrelsesmedlem i følgende udvalg, råd og nævn:

Næstformand Børne- og Familieudvalget

Medlem af Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget

Medlem af Handicaprådet

Medlem af Domea Aabybros organisationsbestyrelse.

Kilde: Jammerbugt.dk, kmdvalg.dk