Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Malou Skeel, Venstre

Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Malou Skeel (V) Foto: Jammerbugt.dk
Print Friendly, PDF & Email

Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Malou Skeel (V) født 1968. Malou er sammen med sin mand bosat på Birkelse Hovedgaard mellem Aabybro, Fristrup og Birkelse. Malou Skeel repræsenterer Venstre.

Malou Skeel er gift med Jørgen Skeel.

Malou er meget glad for sit liv i Jammerbugt Kommune, hvor hun nu har boet i mere end 10 år.  Hun er født og har haft sin barndom i Nordsjælland. Som teeanager tog hun til Wales, fik en international studentereksamen (IB) for derefter at læse økonomi og international politik på London School of Economics, hvorfra hun har en BScEcon (IR).

Efterfølgende har Malou Skeel arbejdet mere end 15 år i en international handelsvirksomhed med speciale indenfor stål og relaterede råvarer. Her var hun både operativ, men sad også i firmaets ledelsen og var ansvarlig for virksomhedens aktiviteter i Fjerne Østen og Nord Amerika. 

Malou vil gerne vil være med til at præge udviklingen i Jammerbugt Kommune. Hun blev valgt ind i Kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune første gang ved valget i 2013 – og er dermed i gang med sin 2. periode. 

Malou Skeel fik ved valget i november 2017 679 personlige stemmer, og er dermed Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt i perioden 2018-2022. 

Malou Skeel sidder som Kommunalbestyrelsesmedlem i følgende udvalg, råd og nævn:

Næstformand Beskæftigelsesudvalget

Medlem af Økonomiudvalget

Medlem af Teknik- og Miljøudvalget

Kilde: Jammerbugt.dk, kmdvalg.dk