Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Lars Jørgen Holt, Venstre

Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Lars Jørgen Holt (V) Foto: Jammerbugt.dk
Print Friendly, PDF & Email

Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Lars Jørgen Holt (V), født Lars er sammen med sin kone bosat i Nørhalne.
Lars Jørgen Holt repræsenterer Venstre.

Lars Jørgen Holt bor i Nørhalne sammen med sin kone Vera.

Lars er uddannet i et pengeinstitut, og har siden 2002 arbejdet i Spar Nord Banks Storkundeafdeling i Aalborg. Elevtiden startede i 1970, og de seneste 25 år han jeg arbejdet med erhvervskunder i alle brancher.

En lang række af de kunder, Lars betjener, er orienteret mod udlandet, hvilket betyder, at han har mange kontakter på forskellige niveauer rundt i hele Europa.

Det lokale foreningsliv har altid interesseret Lars, og han er eller har været medlem af bestyrelsen i bl.a. Antenneforening, Vandværk og naturligvis partiforeningen i Venstre. Ligeledes er han aktiv i IFN Nørhalne.

Lars Jørgen Holt har været medlem af Kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune siden kommunens fødsel. Dette er således min 4. periode.

Lars har tidligere været kommunens 1. Viceborgmester, ligesom han har været medlem af Kultur- Fritids og Landdistriktsudvalget og Beskæftigelsesudvalget.

Lars Jørgen Holt fik ved valget i november 2017 316 personlige stemmer, og er dermed Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt i perioden 2018-2022. 

Lars Jørgen Holt sidder som Kommunalbestyrelsesmedlem i følgende udvalg, råd og nævn:

Medlem af Økonomiudvalget

Formand for bestyrelsen i Jammerbugt Forsyning A/S

Medlem af repræsentantskabet i HMG Naturgas

Kilde: Jammerbugt.dk, kmdvalg.dk