Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Kjeld Hedegård Nielsen, Venstre

Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Kjeld Hedegård Nielsen (V) Foto: Jammerbugt.dk
Print Friendly, PDF & Email

Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Kjeld Hedegård Nielsen, født 1983 . Kjeld er sammen med sin kone bosat i Jetsmark-området.
Kjeld Hedegård Nielsen repræsenterer Venstre.

Kjeld Hedegård Nielsen bor sammen med Carina i Jetsmark-området.

I Kjelds familie har de altid brugt deres hænder til at arbejde med – og det gør de da stadig. Men samfundets krav om øget teoretisk indsigt gjorde, at Kjeld valgte at uddanne sig ved Aalborg Universitet. I 2012 blev Kjeld således udannet Cand. merc. Organisation og Strategi.

Til daglig arbejder  Kjeld Hedegård Nielsen som leder af deres familievirksomhed, hvor de beskæftiger sig  indenfor vognmand- og entreprenørbranchen. Virksomheden har rødder tilbage til 70´erne og har hovedsæde i Kaas.

Kjeld har altid haft interesse i og omsorg for det samfund, som vi lever i; og det falder ham naturligt, at tage medansvar for vores samfund.

Carina og Kjeld er velsignet med en dejlig børneflok, som har krudt i deres bagdel. Meget af deres energi brænder de af på fodboldbanen, hvor Kjeld også nyder at være tilskuer. Fritiden brugers ligeledes på meget foreningsarbejde.

Kjeld Hedegård Nielsen fik ved valget i november 2017 276 personlige stemmer, og er dermed Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt i perioden 2018-2022. 

Kjeld Hedegård Nielsen sidder som Kommunalbestyrelsesmedlem i følgende udvalg, råd og nævn:

Medlem af Teknik- og miljøudvalget

Medlem af Børne- og familieudvalget

Formand for Hegnsynet

Formand for Jammerbugt Ungdomsskole

Kilde: Jammerbugt.dk, kmdvalg.dk