Kommunal støtte til ny multibane

Foto: Jammerbugtposten.dk.
Print Friendly, PDF & Email

Birkelse Idrætsforening har søgt om 135.000 kr. fra Landdistriktsanlægspuljen til projektet “Birkelse Multibane”, hvilket svarer til 25% af de samlede udgifter til projektet

Birkelse Idrætsforening søger på vegne af Birkelse Borgerforening, Vedsted Gymnastikforening, Initiativgruppen for Birkelse, Foreningen Skipper Klement Plads i Ryaa (BRIG) og Vedsted Friskole.


Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget i Jammerbugt Kommune besluttede at imødekomme ansøgningen med 125.000 kr, hvilket blev godkendt på seneste kommunalbestyrelsesmøde.

Skal skabe udendørs tilbud for unge i Birkelse og Ryaa
I sagsfremstillingen fremgår det, at formålet med multibanen er at skabe et attraktivt og nutidigt udendørs tilbud til leg og bevægelse for de unge i Birkelse og Ryaa. Med et kunstgræsunderlag er der ligeledes gode forudsætninger for en udvidelse af udendørsaktiviteter i både forenings- og skoleregi.

Initiativgruppen omkring multibanen ønsker at give byens unge et attraktivt lokalt redskab til udfyldelse af fritiden med leg og sport. Multibanen kan ligeledes understøtte Birkelse Idrætsforenings arbejde med børn og unge i alderen 5-12 år og seniorer i alderen 60+ samt Vedsted Friskoles muligheder for udendørs aktiviteter inden for leg og bevægelse.

Det forventes, at etableringen af multibanen kan afsluttes inden den 1. oktober 2020, såfremt man opnår de nødvendige økonomiske tilsagn.