JOBANNONCE: Har du ro i maven, også når det er rigtig travlt? Kan du holde det fulde overblik under en travl service? Er du kvalitetsbevidst og struktureret i dit arbejde? Så tror vi på, at du er vores nye kok hos Team Strandhotellet.
Det er et krav, at du er faglært kok, og vi ser gerne, at du har minimum to års erhvervserfaring indenfor køkkenarbejde.
Stillingen aflønnes på timebasis, dog er der mulighed for mange timer, især i den kommende sommersæson. Ønsker du at arbejde udelukkende henover sommersæsonen – hører vi også gerne fra dig.
Strandhotellet har åbent hver dag til både morgenmad, frokost og aften. Vagterne vil dog primært blive skemalagt henover frokost og aften.
Strandhotellet ejer også Strandingskroen i Blokhus, og der vil derfor også kunne forekomme vagter på denne restaurant i løbet af ansættelsen.
Vi tilbyder:
- En spændende, travl og udfordrende hverdag i et dynamisk team, bestående af køkkenmedhjælpere, opvaskere, kokkeelever, faglærte kokke og en køkkenchef.
- Mulighed for personlig og faglig udvikling
- En varieret arbejdsdag i dejlige rammer med skønne gæster og kollegaer.
- Madlavning indenfor Fine Dining og Fransk Brasserie.
- Løn efter kvalifikationer
Det er et krav, at du kan komme til og fra Blokhus på alle tider af døgnet. Bil er derfor nødvendigt.
Tiltrædelse efter nærmere aftale, men gerne hurtigst muligt.
Send din ansøgning til: koekken@strandhotellet-blokhus.dk – mærk den ”Ansøgning, Kok”.
Yderligere henvendelse til stillingen fås ved henvendelse til køkkenchefen Frederik Wilhjelm Holm på tlf.: 22540407.