KOK eller anden madfaglig uddannelse
JOBANNONCE: Er du vores nye kok ?
Om os:
Skovsgaard Hotel søger pr. 1. april ( eller snarest derefter) en kok eller en med anden madfaglig uddannelse.
Skovsgaard Hotel er et lokalforankret hotel, der drives som en socialøkonomisk virksomhed, med 20 medarbejdere på særlige vilkår.
I sommeren 2022 blev en gennemgribende renovering af hotellet afsluttet. Hotellet fremstår nu nyt og moderne, men med stor respekt for det oprindelige hotel.
Vores pædagogiske arbejde foregår gennem det daglige arbejde med at lave mad, servere og klargøre vores 13 nye værelser. Skovsgård Hotel er bl.a. kendt fra DR1 dokumentaren “Halløj på Hotellet” og har modtaget flere priser for sit sociale arbejde.
Om dig:
Vi lægger vægt på følgende:
* at du kan arbejde selvstændigt
* at du har erfaring eller interesse for at arbejde med mad og mennesker
* at du har kendskab til Meyers mad koncept & bagning
* at økologi og bæredygtighed er naturligt for dig
* at du har hotelerfaring
* at du er teamplayer
* at du har forkærlighed for at producere mad fra bunden
* at du har fokus på madspild samt egenkontrol
* at du er fleksibel med arbejdstid og opgaver
Stillingen er en fuldtidsstilling.
Ansøgningen sendes på mail til: erik@skovsgaardhotel.dk
Ansøgningsfrist er den 10. marts 2023.
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte køkkenchef Kim Pedersen eller souschef Per Nielsen på tlf. 98230400.
Såfremt du ikke har hørt fra os senest den 15. marts 2023 er stillingen besat til anden side.
Er du blevet nysgerrig på os, så læs mere her: www.skovsgaardhotel.dk