Klaverkunst af højeste karat på Tranum Strandgård, Kunst- og kulturcenter

Pressebillede: Mogens Dalsgård tilhører eliten af pianister


Klaverkunst af højeste karat.

Tranum Strandgård, Kunst- og kulturcenter, Strandvejen 143 C, Tranum Strand, 9460  Brovst åbner onsdag den 24. august kl. 20.00 dørene for årets 7. koncert, der er med den verdenskendte, danske stjernepianist Mogens Dalsgaard.

-- annonce ---


Der vil altid være noget højtideligt og næsten filmisk iscenesættende ved at være i musikalsk samvær med Mogens Dalsgaard. Han er et af de få mennesker, der, fra sekundet han træder ind i et rum, fuldstændigt ejer det, og får dig til at føle historiens vingesus synge om ørerne.

Mogens Dalsgård tilhører eliten af pianister med et bemærkelsesværdigt virke i Danmark såvel som i udlandet.                                                                     

Ikke mindst de koncerter, hvor han på en oplysende og ofte underfundig, humoristisk måde fortæller om den musik, han spiller, har været medvirkende til hans store popularitet. Blandt pianisterne er han Danmarks flittigste koncertgiver med jævnlige optrædener i radio og på TV i Europa, Rusland og USA.               

Mogens Dalsgaard har modtaget en række hædersbevisninger: De københavnske Musikanmelderes Kunstnerpris, Gladsaxe Musikpris og er desuden prisvinder i den nordiske  pianistkonkurrence. Han har desuden medvirket i flere film, har indspillet en lang række CD’ere og optræder ofte som akkompagnatør for vore bedste sangere. 

Ved koncerten på Strandgården kommer vi bl. a. til at høre værker af Beethoven, Grieg og Chopin.   Få en stor musikalsk oplevelse i de hyggelige omgivelser på Tranum Strandgård.