Kasper Høgenhaug bliver medejer i Klim Furniture

Ole Fuglsang, Kasper Høgenhaug og Jan Middelboe Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Kasper Høgenhaug bliver medejer i Klim Furniture

Kasper Høgenhaug, direktør og ejer af Brdr. Poulsen Inventarsnedkeri i Pandrup, er blevet medejer af Klim Furniture. Efter ca. 15 års vellykket forretningsforbindelse mellem de to virksomheder, bliver samarbejdet nu styrket, idet de fremadrettet kommer til at dele adresse og udvikle fælles snitflader. Begge virksomheder skal dog fortsat drives som selvstændige enheder med samme forretningsområder og kundeporteføljer som hidtil.

Der er lagt op til en spændende integration af to respekterede virksomheder inden for dansk møbelindustri.

Brdr. Poulsen Inventarsnedkeri er specialiseret i skræddersyede inventarløsninger til både privat- og
erhvervskunder, mens Klim Furniture har specialiseret sig i design og produktion af moderne og tidløse reolsystemer, vitriner og skænke. Fælles for begge virksomheder er, at de siden henholdsvis 1968 og 1929 har været garant for stilrene kvalitetsmøbler – designet og produceret i Danmark.
Ejerskabet i Klim Furniture deles ligeligt mellem Kasper Høgenhaug og Jan Middelboe, efter at den mangeårige medejer, Ole Fuglsang, nu har solgt sin ejerandel. Kasper Høgenhaug bliver, med sin solide håndværksmæssige baggrund og erfaring, direktør i virksomheden.

– Jeg har gennem mange år haft et godt og tillidsfuldt samarbejde med Klim Furniture, som har varetaget finér- og lakeringsopgaverne på vores inventarløsninger. Med det nye medejerskab får jeg nu adgang til egen finérafdeling, hvilket vil øge fleksibiliteten og effektiviteten i snedkeriets produktion mærkbart. For Klim Furniture vil det nye parløb betyde, at de fremadrettet vil kunne drage fordel af vores mangeårige ekspertise inden for design og produktion af specialinventar. Jeg ser en masse spændende synergier, mellem de to virksomheder og for at få det fulde udbytte heraf, har vi valgt at samle virksomhederne på samme adresse. I Pandrup har vi længe været udfordret af pladsmangel, og derfor er den naturlige løsning også, at vi i stedet samler aktiviteterne på lokaliteten i Klim, hvor der er en del flere kvadratmeter at gøre godt med, fortæller Kasper Høgenhaug.

Den nye konstellation vil sikre begge virksomheder direkte adgang til topmoderne produktionsfaciliteter, masser af værdifuld know-how samt stærke håndværksmæssige kompetencer. Og tidligere medejer Ole Fuglsang glæder sig over, at det netop er Kasper Høgenhaug, der overtager hans andel af Klim Furniture.

– Jeg har rundet de 71 år og er klar til at gå på pension, så når en mulighed som denne opstår, så er det med at slå til. Det glæder mig, at jeg nu kan overdrage min andel til en god, mangeårig
samarbejdspartner, som jeg ved, at medejer Jan Middelboe også kan arbejde godt sammen med. Det
hele er ligesom faldet i hak, og jeg tror, at uanset hvem af os, du spørger, så er vi enige om, at det på alle måder er en god løsning, der ikke kunne være faldet meget bedre ud, lyder det fra Ole Fuglsang.

Både ejere og medarbejdere ser nu frem til en ny spændende æra, der skal være med til at styrke og
konsolidere begge virksomheders position som førende inden for danske designmøbler.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn