Karin Østergaard udstiller til Kunst ved Kysten Påskeudstillingen 2019

Værk af Karin Østergaard
Print Friendly, PDF & Email

I påsken er der Kunst ved Kysten I Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand – Stedet ligger helt ned til havet, med strand og klitter lige udenfor døren. En af de 20 kunstnere er Karin Østergaard…
.
Af Klaus Hansen

Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand danner i Påsken 2019 rammen for Kunst ved Kysten. Du vil kunne opleve 15-20 forskellige kunstnere, som hver med deres værker vil skabe en fantastisk udstilling.

Karin Østergaard udstiller til påskeudstillingen 2019.
Karin skriver:
“Jeg er født kreativ, og lærte meget tidligt af min mor og mormor at sy og bruge en symaskine.

Som 19 årig var jeg au-pair i USA og mødte patchwork og quilting, og har lært rigtig mange teknikker i årene.

I starten var det udelukkende håndsyning, men nu er symaskinen et nødvendigt og godt redskab.

Livet er en lang læring – der er hele tiden noget nyt, og i dag er broderiet blevet en vigtig del af mit tekstile virke, både i små billeder, såvel som delelementer i artquilts.

Jeg nyder at arbejde med tekstilkunst, artquilts og broderi. Det er her jeg kan putte meninger og tanker ind i værkerne, og ting tager tid, så sjælen følger med.

Det at turde tør det, det at prøve grænser af, det at prøve det umulige, og hele tiden finde på og lade sig inspirere af fx en sten – det er det der gør det sjovt.

Jeg føler mig meget inspireret af naturen, det farveorgie der kan være om foråret, måden fuglene flyver på himlen på, vandet, bølgerne – altså det der er lige omkring os.”
Besøg Karins hjemmeside: http://www.karinoestergaard.dk

Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand ligger helt ned til havet med strand og klitter lige uden for døren, dette fantastiske sted danner den smukkeste ramme om kunst udstillingen, som første gang vises d. 18. april – 22. april 2019.

– Udstillingen er i perioden fra d. 18. april til d. 22. april 2019, der vil dagligt være åbent fra kl. 10-17. Ferniseringen er skærtorsdag kl. 10. Vi håber rigtig mange vil komme en tur forbi for at se udstillingen. I forbindelse med udstillingen kan besøgende også besøge Han Herred Havbådes værft, som ligger lige ved siden af, fortæller Tina Willumsen og Lillian P. Hansen og glæder sig til den første Kunst ved Kysten udstilling.

Entre
20,- kr. pr. voksen (fra 12 år)
Billetterne gælder alle dage også til værftet.

Du finder udstillingen her : Kunst ved Kysten Slettestrandvej 162 9690 Fjerritslev