Kaptajnen vil tilbage på sejrssporet denne weekend

Christian Rye
Foto: JammerbugtFC Thomas Jansen
Print Friendly, PDF & Email

Stimen som ubesejret i denne sæson er fortsat intakt inden 9. rundes møde med Holbæk B&I, men de seneste to kampe er tabt i alt fire point i opgørerenes absolut sidste sekunder.

Det har frustreret, ikke mindst på grund af måden, det er sket på, men samtidig har det hverken rokket ved positionen som rækkens nummer et eller ved det momentum, der er blevet opbygget gennem første del af sæsonen. Skal det fortsat være sådan, skal Jammerbugt FC dog tilbage på vindersporet den kommende weekend, hvor det på hjemmebane som nævnt gælder Holbæl B&I, rækkens nummer elleve.


– Jeg synes ikke, at vores to pointtab de sidste to kampe betyder noget for vores momentum. Det siger jo meget om netop vores momentum, når vi kan tillade os at være så skuffede over at få uafgjort på to udebaner i rækken, lyder det klart og tydeligt fra Jammerbugt FC kaptajn, Christian Rye, inden han uddyber.

– Det er klart, at det føles som at vi har tabt fire point, når vi indkasserer udligninger i sidste sekund to gange i træk. Men rækken er så tæt, at det aldrig er helt skidt at få point på udebane. Der er ingen tvivl om, at vi var det bedste hold mod Holstebro, og det skal vi tage med videre til kampen mod Holbæk, hvor der venter os en helt anden modstander.

Her vil de blåblusede formentlig have et ekstra fokus på at få spillet kampen helt færdig, men anføreren ser dog ikke nogen grund til større bekymring i forhold til at få afsluttet kampene ordentligt. Jammerbugt FC har gentagne gange vist sin styrke i netop den afsluttende fase af kampene.

– Vi har naturligvis haft fokus på de to sene scoringer, vi har fået imod os i de sidste par kampe, men jeg mener ikke, at det er et generelt problem, vi har. Før kampen mod VSK Aarhus havde vi ikke siden september 2019 lukket et mål ind inden for det sidste kvarter af en 2. divisionskamp. Til gengæld har vi scoret rigtig mange mål sent i kampene, og det forventer jeg også, at vi kommer til fremadrettet, siger Christian Rye, der ser frem til at træde ind på eget græstæppe igen efter to runder ude af huset.

Weekendens gæster fra det nordvestlige Sjælland har efter en lidt svær start på sæsonen fået bedre fat og har i de seneste runder hentet godt med point. Mest bemærkelsesværdigt vel nok 3-0 sejren i forrige runde hjemme over Aarhus Fremad, der må beregnes blandt oprykningsfavoritterne. Senest blev det dog til et nederlag på samme bane til FC Sydvest, så mon ikke Holbæk igen er pointsultne.

– Jeg forventer, at kampen mod Holbæk bliver meget anderledes i forhold til kampen i søndags. Holbæk er et godt teknisk fodboldhold, der ligesom os gerne vil styre kampene, så jeg forventer, at det bliver en åben slagudveksling, hvor begge hold vil forsøge at tage teten. Jeg synes, at Holbæk ligger godt til os, så jeg forventer, at vi kommer tilbage på sejrssporet denne weekend, slår Christian Rye fast, inden der gøres endeligt klar til sæsonens 9. runde i 2. Division Gr. 1.

Køb din billet til kampen online

Vi skal fortsat gøre opmærksom på, at vi har nogle corona-forbehold, vi skal følge. Det betyder bl.a., at der skal købes entrébillet inden kampen.

Entre koster 25 kr. og så er der mulighed for at leje en stol for yderligere 10 kr. Alternativt kan man selv medbringe sin stol. Alle tilskuere skal være siddende under kampen.

Køb af billetter og leje af stol kan ske online via Event Jammerbugt her:https://eventjammerbugt.dk/event/jammerbugt-fc-holbaek-bi/

Vi glæder os til at byde velkommen på Sparekassen Vendsyssel Arena, hvor der er kick off lørdag d. 24. oktober kl. 14.00.