Kan Konservative garantere en blå Borgmester?

Kandidatbilleder: Claus Rom, kandidat til KV21 for Venstre, Landmand – bosiddende på Gjøl Lasse F. Jensen, kandidat til KV21 for Venstre, tidligere Minkavler fra Bejstrup

Af Claus Rom, kandidat til KV21 for Venstre, Landmand – bosiddende på Gjøl
Lasse F. Jensen, kandidat til KV21 for Venstre, tidligere Minkavler fra Bejstrup

Kan Konservative garantere en blå Borgmester?

Under overskriften ”Du kan trygt stemme anderledes i Jammerbugt” går de Konservative til valg på et tæt samarbejde med liste T i det, de kalder det Centrum-borgerlige valgforbund.

-- annonce ---

Mon Jørgen Ravn fra Konservative er klar over, hvilke holdninger, han kommer til at binde sit samarbejde op på? Merete Fuglsang Hansen, spidskandidat fra liste T svarer nemlig i DR’s Kandidattest, at hun er HELT uenig i, at Jammerbugt Kommune skal hjælpe de tidligere minkavlere på Gjøl med at starte nye virksomheder.

Svaret følges af kommentaren ”de er velkomne i Vækst Jammerbugt som alle andre”. Et svar der er mere rødt end det svar, der gives på samme spørgsmål af SF’s spidskandidat Frank Østergaard. Man må derfor spørge sig selv om de Konservative nu også kan garantere, at de peger på en blå Borgmester, når de samtidig har lavet en aftale om at pege på den i valgforbundet, der får flest stemmer?

Er Konservative parate til at pege på et rødt liste T med den holdning, at vi ikke skal hjælpe minkerhvervet?

Vi anbefaler derfor, at de Konservative peger på Venstres Borgmesterkandidat Mogens Gade

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn