Kæmpe Lan Party forude i Trekroner

I Trekroner gør de klar til at rulle kilometervis af kabel ud i landsbycenteret. Trekroner landsbycenter fylder nemlig landsbycenteret med gamere fra hele Nordjylland, fra den. 29.11. til den 1 december.

Der afvikles bla. turneringer i Fort Nite, SCGO og Fifa, og For uden æren, er der igen i år flotte gevinster på højkant. Turneringerne forløber hele weekenden, og uden at afsløre for meget, fortæller Halinspektør Kim Thomsen at gevinsterne mindst er lige så flotte som sidste år.

-- annonce ---


Blandt sponsorgaverne er der både oplevelsesture, gamerstole og andet godt til den computerglade gamer, og der vil i løbet af weekenden også være tilfældig udtrækning af gevinster til deltagerne.

Sidder du med en lille eller stor gamer i dig, er der åbent for tilmelding lidt endnu. Af erfaring ved vi at de unge mennesker godt kan fortabe sig i tiden og glemme at spise under sådan et arrangement, så når de først har tilmeldt sig, er der sørget for forplejning i løbet af weekenden.

Traditionen tro til et lan party kan der selvfølgelig også købes toast og andet godt alle døgnets timer, fortæller Kim Thomsen.