Kæmpe Lan Party forude i Trekroner

Print Friendly, PDF & Email

I Trekroner gør de klar til at rulle kilometervis af kabel ud i landsbycenteret. Trekroner landsbycenter fylder nemlig landsbycenteret med gamere fra hele Nordjylland, fra den. 29.11. til den 1 december.

Der afvikles bla. turneringer i Fort Nite, SCGO og Fifa, og For uden æren, er der igen i år flotte gevinster på højkant. Turneringerne forløber hele weekenden, og uden at afsløre for meget, fortæller Halinspektør Kim Thomsen at gevinsterne mindst er lige så flotte som sidste år.


Blandt sponsorgaverne er der både oplevelsesture, gamerstole og andet godt til den computerglade gamer, og der vil i løbet af weekenden også være tilfældig udtrækning af gevinster til deltagerne.

Sidder du med en lille eller stor gamer i dig, er der åbent for tilmelding lidt endnu. Af erfaring ved vi at de unge mennesker godt kan fortabe sig i tiden og glemme at spise under sådan et arrangement, så når de først har tilmeldt sig, er der sørget for forplejning i løbet af weekenden.

Traditionen tro til et lan party kan der selvfølgelig også købes toast og andet godt alle døgnets timer, fortæller Kim Thomsen.