Johnny Solberg og Jørgen Ravn Christensen: Politikken er det vigtigste 

Johnny Solberg (C) og Jørgen Ravn Christensen (C) Kommunalbestyrelsesmedlemmer i Jammerbugt Kommune

AF Johnny Solberg og Jørgen Ravn Christensen
Kommunalbestyrelsesmedlemmer i Jammerbugt Kommune

Politikken er det vigtigste 

-- annonce ---

Hos Konservative er vores politik det vigtigste – og derfor er vi ikke en del af konstitueringsaftalen i Jammerbugt kommune. Sammen med Lokallisten og Nye Borgerlige havde vi forud for konstitueringen dannet en valggruppe med det ene formål at få flest mulige pladser – og størst mulig indflydelse – i de forskellige udvalg. Det må sige at være lykkedes, da vi med i alt fire mandater har fået hele seks udvalgspladser.

Vores aftale med Lokalisten og Nye Borgerlige binder os ikke sammen politisk. Vi vil hver især kæmpe for dét, vi har lovet vælgerne i valgkampen. Havde vi peget på borgmesteren, ja så ville der have fulgt politiske bindinger med. Vi kan nu trække i arbejdstøjet og kæmpe for vores politik. Og vi håber, at de to store partier også vil have arbejdstøjet på i byrådssalen, for der er nok at opgaver at løse i vores kommune.

Fra Konservativ side er glæden stor efter valget. Vi står med det bedste resultat for partiet i de sidste knap 15 år, og for første gang har vi to medlemmer i byrådet. Det bliver dejligt at komme i gang med arbejdet fra januar, hvor vi kommer til at kæmpe for vores politik – den har vi nemlig ikke solgt ud af i konstitueringen.

For Konservative var det vigtigt at få en plads i Økonomiudvalget, og det lykkedes. Her vil Jørgen Ravn Christensen være borgernes garant for, at der ikke bliver puttet med informationerne. 

Johnny Solberg får plads i Teknik- og miljøudvalget, hvor bl.a. de mange sager om vindmøller og dispensationer er på bordet. Her vil Johnny kæmpe for, at borgernes stemme får en reel plads i beslutningerne.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn