John Bjerg: Så er der igen lokal jagt på en pose af skatteydernes penge

John Bjerg Nye Borgerlige

Af John Bjerg Cannerslundvej 14 Pandrup Spidskandidat for Nye Borgerlige.

Borgerrådgiver.
Så er der igen lokal jagt på en pose af skatteydernes penge, folketinget har afsat 135 millioner over 4 år til ordningen og SF og Socialdemokraterne er selvfølgelig klar til at udvide den offentlige sektor med en medarbejder mere.

-- annonce ---


Det er anslået af ministeren på området at årslønnen til vedkommende vil være i omegnen af 700 tusind, Derudover omkostninger til kontorhold. Ganske vist er det ikke ligeså tåbeligt som da stillingen som Integrationsambassadør blev oprettet også med statstilskud. Men skatteyderne er de sikre tabere hver gang og efter Frederiksens indtog har vi også igen i sikker stil genebrobret førstepladsen i skattetryk på verdensplan.

En borgerrådgiver skal  feks, i følge jobbeskrivelsen, forklare uforståelige skrivelser, afgørelser og henvendelser fra kommunen til sagesløse borgere. Jeg troede i min naivitet at denne beskrivelse gælder alle i det offentlige, der har kontakt med borgerne.

Men med Jammerbugt kommunes meritter, indenfor behandlingen af sygemeldte, handicappede, plejehjemsbeboere og kritiske borgere er der i høj grad brug for nye folk på Rådhuset der kan værne borgerne imod det kommunale magtmisbrug og sammenspisthed, der udspringer fra de fleste taburetter i byrådssalen.

Allerede 16 november i år, får vælgerbefolkningen i Jammerbugten, muligheden for at skifte nogle af taburetterne i Byrådssalen ud, med friske folk fra Nye Borgerlige og vores førsteprioritet er at værne udsatte danske borgere i Jammerbugten imod de før nævnte kommunale dårligdomme og stoppe misbruget af skatteydernes penge på de mange områder,  hvor de i dag ødsles væk, til konsulenter og nyoprettede stillinger til DJØF segmentet, hvor der ingen velfærd kommer ud til borgerne.

Derfor er oprettelsen af endnu en skrivebords stilling, uden beføjelser, ikke medicinen der kan hjælpe borgere i klemme i det offentlige cirkulærecirkus.

Tværtimod trænger der til at blive luget gevaldigt ud i det kommunale kontorlandskab og få minimeret det formynder og kontrolsamfund gammelpartierne i uskønt samarbejde har indført.

Undertegnede og partifæller fører gerne lugejernet.

Deltag i debatten på Facebook:

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn