Jørgen Ravn Christensen: Pia er ren

Jørgen Ravn Christensen (C)
Print Friendly, PDF & Email

Jørgen Ravn Christensen: Pia er ren

AF Jørgen Ravn Christensen, Konservative
Medlem af Kommunalbestyrelsen og Økonomiudvalget i Jammerbugt Kommune

Den Pia, jeg referer til i overskriften, er den medarbejder, Jammerbugt kommune pludselig efter 36 års ansættelse valgte at fyre. 

Hvorfor har jeg så brug for at fortælle, at Pia er ren? Det har jeg helt enkelt, fordi det er let at få en anden opfattelse med den snak, der er på gangene på rådhusene, samt den noget kryptiske kommunikation, der har været omkring sagen i medierne.

Hvordan kan jeg så vide, at Pia er ren? Det kan jeg, fordi jeg som medlem af kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune har ret til at se alle dokumenter i kommunen. Dette er som en del af den opgave, man har som kommunalbestyrelsesmedlem, nemlig at undersøge om alt foregår efter bogen i vores kommune. Det er ikke fordi, vi skal kontrollere alt og alle, men opdager vi noget eller bliver gjort bekendt med noget, har vi pligt til at handle. Jeg syntes, der var noget mærkeligt vedrørende sagen omkring Pia. Derfor brugte jeg min ret til at få fuld indsigt i sagen.

Da det er en personalesag, er der naturligvis meget, jeg ikke direkte må gengive, men jeg må gerne komme med min vurdering af, hvad der er sket. Pia har hverken taget af kassen, forsømt hendes arbejde eller på anden måde gjort noget, som i min verden kan resultere i en fyring. Hun har forholdt sig lidt kritisk til ledelsen, hvilket er sundt, at medarbejdere til tider gør. Pia har været ansat på samme arbejdsplads i 36 år. Dette er i sig selv en præstation, som vidner om loyalitet, evne til at samarbejde og om en medarbejder, som vil det bedste for sin arbejdsplads. Vi har i min verden smidt guld på gaden.

Pia blev afskediget af en helt nytiltrådt chef, som efter kun få måneder vurderede at Pia ikke længere skulle være ansat. Hvis vi tager et kig op i ledelsesrækkerne, ja så ser vi her det stik modsatte af lange ansættelsesforhold. Måske var det netop værd at lytte lidt mere til de medarbejdere, som har været der længe, så vi kunne få opbygget lidt anciennitet i det øvre ledelseslag i forvaltningen i Brovst. Dette er nemlig nødvendigt for at kunne sikre en stabil ledelse.

Mit store håb er, at et flertal i kommunalbestyrelsen vil være med til at sætte lys på problemerne i forvaltningen i Brovst, så vi kan få styr på økonomien og sikre en stabil ledelse, hvilket nødvendigvis kræver en højere anciennitet i ledelsen i hele den forvaltning. Det vil både styrke samarbejdet med politikerne og forvaltningen, og gavne medarbejderne i Brovst i deres hverdag, – hvilket i sidste vil være til gavn for borgerne.

LÆS OGSÅ: Flot fremmøde til indvielse af ny Grill-hytte i Ryaa

2 KOMMENTARER

  1. Tak Jørgen Ravn for indsigt i sagen om afskedigelsen af Pis Binderup. Det lugter mere og mere af pay back
    Pga. Ægtefællens afsløring af rod i økonomi og regnskaber og ikke mindst problem med ledelse. Det er ikke betryggende at være borger i Jammerbugt Kommune med sådan et rod og meget dårlig ledelse med MG i spidsen.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn