Jestmark Judoklub høstede både guld og sølv til Vendelbo Mesterskaber for ungdomshold 2019

Print Friendly, PDF & Email

9. februar blev der hos Jetsmark Judoklub afholdt sæsonens Vendelbo Mesterskaber for ungdomshold

Til stævnet blev der i den grad gået til den – faktisk så meget, at der til stævnet måske blev sat danmarks rekord i ”længste kamptid. To piger fra Brønderslev måtte ud i en såkaldt Golden score match. Den normale kamptid er 3 min., men Nana Skov og Clara Eilers kæmpede i hele 17 minutter og 4 sekunder, inden Clara løb med sejren.

Cheftræner Arne Nøhr fra Jetsmark Judoklub oplyser at pigeholdet fra Jetsmark pigehold blev kåret som guldvindere, dog uden kamp, idet de andre klubber ikke kunne stille hold.

Henning Sørensen, Pandrup, Victor Jakobsen, Kaas, Marius Ferløv Ladefoged, Pandrup, og forstærker på drengeholdet Caroline Jacobsen, Aabybro, opnåede bronzemedaljerne foran Brønderslev, men med Ørsø og Hjørring øverst på podiet.

Efter overrækkelse af medaljer kunne Arne Nøhr takke for den flotte opbakning til årets Vendelbo Mesterskaber 2019.