Jesper Skibby gæster Pandrup til ´Danmark for målene´

Jesper Skibby Pressebillede
Print Friendly, PDF & Email

Jesper Skibby er kendt som den glade dreng, der virkelig kunne køre på cykel. Han var i 90’erne en af Danmarks største cykelhelte og har kørt Tour de France hele 11 gange, hvilket ingen anden dansker kan matche.

Ydermere er han eneste dansker, som har vundet en etape i verdens tre største etapeløb: Tour de France, Giro d’Italia og Vuelta España. Jesper vil komme rundt til alle byer på temadagen om ”Sundhed for Alle”.

Cyklen kan blive en vigtig løftestang til at løse verdens stigende problemer med livsstilssygdomme, trængsel og klimaforandringer. Men det kræver, at politikere sætter cyklisme på dagsordenen, så cyklen bliver det oplagte valg i hverdagen. Dernæst skal vi alle som ”transport forbrugere” ændre vores vaner og gentænkte cyklen ind i vores hverdag.

Jesper Skibby holder på ”Danmark for målene” et inspirerende foredrag for at få flere cykler på gaden igen.

Danmark For Målene – Global Goals Tour.

Sparekassetorvet i Pandrup vil den 24. maj kl. 14.30 blive fyldt med aktiviteter og konkurrencer om det aktuelle emne: SUNDHED FOR ALLE. Ydermere vil de der ankommer på cykel kunne se frem til en lille præmie.

Danmark for Målene er en 2030-kampagne med start i 2019. År efter år vil stadig flere borgere, organisationer, virksomheder, byer og kommuner komme med på holdet for FN´s 17 verdensmål.