Jane Kaptain udstiller på Kunst ved Kysten Påskeudstillingen 2019

Værker af Jane Kaptain
Print Friendly, PDF & Email

I påsken er der Kunst ved Kysten I Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand – Stedet ligger helt ned til havet, med strand og klitter lige udenfor døren. En af de 20 kunstnere er Jane Kaptain…
.
Af Klaus Hansen

Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand danner i Påsken 2019 rammen for Kunst ved Kysten. Du vil kunne opleve 15-20 forskellige kunstnere, som hver med deres værker vil skabe en fantastisk udstilling.

Jane Kaptain udstiller til påskeudstillingen 2019.
“Jeg hedder Jane Kaptain, jeg er autodidakt billedkunstner og har malet siden 2001.

Jeg maler hvert billede ud fra den stemning og nysgerrighed jeg har overfor motiver og materialer, der fylder her og nu.

Jeg har en nysgerrighed og lyst til at eksperimentere, og det er selve processen jeg finder glæden, inspiration og lysten til at male.

Jeg bruger akrylmaling på lærredet, og som noget nyt er jeg begyndt at kombinere det med spraymaling.
Mine malerier er en blanding af abstrakt og noget genkendeligt, og jeg har ofte en lidt skæv tilgang til motiverne.

Lige nu er jeg særligt optaget af, at male øjne som har en dybde og har en dragende effekt.
Jeg har en særlig evne til at sammensætte farver og lader mig inspirere af tidens farver.”

Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand ligger helt ned til havet med strand og klitter lige uden for døren, dette fantastiske sted danner den smukkeste ramme om kunst udstillingen, som første gang vises d. 18. april – 22. april 2019.

– Udstillingen er i perioden fra d. 18. april til d. 22. april 2019, der vil dagligt være åbent fra kl. 10-17. Ferniseringen er skærtorsdag kl. 10. Vi håber rigtig mange vil komme en tur forbi for at se udstillingen. I forbindelse med udstillingen kan besøgende også besøge Han Herred Havbådes værft, som ligger lige ved siden af, fortæller Tina Willumsen og Lillian P. Hansen og glæder sig til den første Kunst ved Kysten udstilling.

Entre
20,- kr. pr. voksen (fra 12 år)
Billetterne gælder alle dage også til værftet.

Du finder udstillingen her : Kunst ved Kysten Slettestrandvej 162 9690 Fjerritslev