Jan Holsko har købt Birkelse Brugs’ markante bygninger

Den tidligere DagliBrugsen Birkelse
Den tidligere DagliBrugsen Birkelse Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Jan Holsko har købt Birkelse Brugs’ markante bygninger

Birkelse Brugs’ markante bygninger på Gl. Landevej 19 er solgt. 


Likvidationsudvalget bestående af Mariane Andersen, Tommy Mortensen, Mogens Nørgaard og Anders Kaa har netop offentliggjort at bygningerne er solgt og hvem den fremtidige ejer af bygningerne på Gl. Landevej 19 i Birkelse bliver.

Likvidationsudvalget fortæller, at der har været flere interesserede købere og udvalget har arbejdet med at få den bedste handel på plads. Ønsket om at sikre at der stadig bliver drevet salg af brændstof fra OK og udvikling af bygningerne er sikret, således at Birkelse. Ryaa som landsby forbliver i en positiv udvikling. Derfor glæder det udvalget at meddele at Jan Holsko, der i forvejen driver Birkelse Hotel og Kro, har købt bygningerne.

Jan Holsko overtager nøglerne til bygningerne d. 1. juli 2023 og har fra strat af meldt ud, at han ønsker at skabe udvikling dels i Birkelse-Ryaa, men bestemt også i kroen og bygningerne på Gl. Landevej 19 i Birkelse.

Likvidationsudvalget glæder sig over salget og denne positive nyhed, medlemmerne i udvalget forbliver dog i “arbejdstøjet” en stund i nu. Da der stadig pågår arbejde med afvikling af Birkelse Brugsforening.

LÆS OGSÅ: Tyve stjal trailer og mange effekter fra værksted

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn