Jammerbugts første psykomotorisk terapi klinik åbner i Aabybro

Foto: Rikke Andersen
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugts første psykomotorisk terapi klinik åbner i Aabybro

Rikke Andersen, en erfaren psykomotorisk terapeut med en uddannelse fra VIA University College i 2018, åbner dørene til sin klinik i Aabybro på onsdag d. 14. februar. Hun tilbyder en unik tilgang til psykomotorisk terapi, der fokuserer på at forbinde krop og sind for at skabe balance og velvære i hverdagen.

Rikke Andersen har en bred baggrund, der inkluderer arbejde indenfor socialpsykiatrien, hvor hun har hjulpet mennesker med at håndtere udfordringer som angst, depression og stress. Hendes hjerte brænder for at hjælpe folk med at lytte til sig selv og deres kroppe, mindske stress og finde indre styrke.

En behandlingssession hos Rikke Andersen kan omfatte samtale, kropslig behandling og øvelser. Kropslig behandling, der er både blid og mærkbar, er en vigtig del af hendes tilgang. Hun arbejder altid med hele kroppen, da en ubalance et sted kan påvirke et helt andet sted. Gennem verbalisering, hvor klienten sætter ord på sine oplevelser, opnår man en større bevidsthed om kroppen, ressourcer og grænser.

Rikke Andersen forklarer sin tilgang: “Jeg tror på at sætte det enkelte menneske i centrum. Vi arbejder sammen ud fra, hvem du er, og hvad du oplever. Sammen fokuserer vi på at styrke dine ressourcer og hjælpe dig med at mærke og lytte til kroppens signaler. Psykomotorisk terapi er velegnet til mennesker, der oplever stress, angst eller depression, men det er også for dem, der ønsker at blive klogere på sig selv, finde mere ro i hverdagen, eller forbedre deres søvn og overskud.”

Rikke Andersen forklarer sin motivation for at åbne sin egen klinik: “Jeg har altid drømt om at starte en klinik med psykomotorik terapi. Efter flere års erfaring føler jeg mig nu klar til at springe ud i det. Jeg ønsker at hjælpe mennesker med et overbelastet nervesystem. Mennesker, som f.eks. oplever søvnbesvær, tankemylder, hovedpine, stress eller lignende.”

Klinikken har følgende åbningstilbud indtil d. 14. maj: Gratis telefonisk forsamtale, første behandling til 350 kr. og et forløb på 5 gange til 2900 kr. Klinikken er åben fra kl. 8 til kl. 15 på alle hverdage.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn