JammerbugtFC stadig ubesejret efter 7. runde

Victor Ahlmann
Print Friendly, PDF & Email

Så gik den ikke længere. Efter seks sejre på stribe i 2. division og to i pokalturneringen, satte Jammerbugt FC lørdag sæsonens første point til. Og så endda i kampens sidste minut.

Det blev dog til det ene point, da Jammerbugt FC mødte VSK Århus. Kampen endte 1-1 efter to sene scoringer. Et resultat som trods den sene udligning virkede fair.

Jammerbugt FC kom skidt ind i kampen og havde svært ved at få et fast greb om en 1. halvleg, hvor aarhusianerne havde bedst fat på begivenhederne. Det blev dog ikke til nogle scoringer de første 45 minutter, og efter pausen løftede Jammerbugt FC sit niveau.

Det var som så mange gange før et stærkt kollektiv, som arbejdede de blåblusede bedre ind i opgøret. Mens det var VSK Århus, som sad mest på spillet i 1. halvleg, så var det Jammerbugt FC, som i 2. halvleg fik presset værterne tilbage.

Scoringen kom dog først fem minutter før tid. Indskiftede Max Møller gjorde noget af det, han gør bedst. Han udfordrede gæsternes forsvar spiller for spiller, og med sin fart og gennembrudskraft fik den unge offensivspiller sat flere VSK Århus spillere, inden han sendte bolden videre til Viktor Ahlmann, der efter en periode med måltørke sendte bolden videre i nettet til stor jubel, og for Ahlmann selv også lettelse. En velfortjent scoring for Jammerbugt FC, men også for Viktor Ahlmann, som altid arbejder stenhårdt for holdet.

Desværre var målet ikke nok til at hente sæsonens niende sejr. VSK Århus, der selv har spillet sig ind på en af topplaceringerne i tabellen, ville ikke gå tomhændet fra kampen, og langt inden i overtiden udlignende værterne til 1-1. Det var til stor ærgrelse, men ikke ufortjent i en kamp, hvor de to hold havde haft hver sin halvleg.

– Vi spillede en rigtig skidt 1. halvleg, hvor vi slet ikke får sat spillet. Bo fortæller os pænt i pausen, at vi skal komme i gang, og så spiller vi faktisk en god 2. halvleg, fortæller Jammerbugt FC angriber Viktor Ahlmann, som blev skiftet ind i kampen og var medvirkende til, at holdet fik bedre fat og i sidste ende fik det ene point.

At det kun blev til det ene og ikke alle tre point, ærgrede angriberen, men det rokkede ikke umiddelbart ved det stærke tro på tingene, der er bygget stærkere og stærkere runde for runde i den indledende fase af sæsonen.

– Resultatet betyder, at vores gode stime af sejre er slut. Det er selvfølgelig surt, men måske også sundt lige at komme ned på jorden igen. Nu skal vi op på hesten igen, og det skal gå udover Holstebro i næste weekend, lyder det målrettet fra Ahlmann, der trods sæsonens første pointtab kunne hive et smil frem og glæde sig over at være kommet på måltavlen igen.

– Det var dæleme dejligt. Det er meget, meget længe siden, så det var fedt endelig at bidrage med mål igen.

Med målet og pointet fastholder Jammerbugt FC sin førerposition i rækken. Nu med fire point ned til Frem og B 93, der er placeret som nummer to og tre.

VSK Århus – Jammerbugt FC: 1-1 (0-0)
84’ 0-1 Viktor Ahlmann, Jammerbugt FC
93’ 1-1 Jakob Rittig, VSK Århus

Jammerbugt FC: Marcus B. Sørensen – Michael Stokbro (Glenn Rask), Søren V. Pedersen, Nikolaj Lyngø, Mads Larsen – Bardhec Bytyqi (Max Møller), Christian Rye, Anders R. Jensen (Mathias Mortensen), Sead Gavranovic (Emil Nielsen) – Lasse Storvang (Viktor Ahlmann), Morten U. Thomsen. Ikke benyttet: Simon Jensen.