JammerbugtFC har generobret 1. pladsen

Bo Zinck
Print Friendly, PDF & Email

Marginalerne, skarpheden og de sidste procenter mangler lidt i øjeblikket for Jammerbugt FC. Alligevel blev der hevet det ene point med hjem fra en svær udebane i Brabrand. Det var i øvrigt Brabrands første pointtab dette forår.

Selvom 0-0 er et på papiret ganske fornuftigt resultat ude mod et Brabrand mandskab i storform, så var det ikke hvad Jammerbugt FC mandskabet kom efter. Sigtet var på alle tre point og en vej tilbage på vindersporet efter nogle runder uden fuldt udbytte. Det endte dog med et point, hvilket da også var nok til at sende den blå bølge tilbage på toppen af tabellen.

Kampens 1. halvleg blev ikke den helt store præstation. Jammerbugt FC mandskabet startede lidt trægt og manglede den sidste gennemslagskraft i de mange dueller. Det betød også, at det var Brabrand, der skabte chancerne til at bringe sig i front.

Men i Jammerbugt FC målet sørgede Marcus B. Sørensen for at holde holdet inde i opgøret frem til pausen, og i 2. halvleg fik de blåblusede bedre greb om begivenhederne.

Jammerbugt FC satte sig bedre igennem og kæmpede sig i det hele taget mere ind i kampen. Det gav en jævnbyrdig 2. halvleg, hvor det var Jammerbugt FC, der i kampens slutfase skabte den største chance for at hive sejren i land.

Med tre minutter tilbage på stadionuret sendte Issah Salou en bold i feltet, og her kom der tæt under mål en Jammerbugt FC pandebrask først på indlægget. Desværre endte afslutningen lige i favnen på hjemmeholdets målmand, og så endte opgøret målløst og med et point til begge mandskaber.

Et vigtigt point, som holder fremadstormende Brabrand på distancen og således sikrer, at der er otte point ned til syvendepladsen. Fokus er på en top 6 placering og ikke mindst på næste kamp mod Holstebro på hjemmebane. Det er mandag d. 5. april kl. 14.00.

Brabrand – Jammerbugt FC: 0-0 (0-0)

Jammerbugt FC: Marcus B. Sørensen – Glenn Rask, Simon Jensen, Søren V. Pedersen, Emil A. Nielsen – Bardhec Bytyqi, Issah Salou, Christian Rye, Sead Gavranovic – Viktor Ahlmann (Morten U. Thomsen), Lasse Storvang (Max Møller). Ikke benyttet: Kasper V. Jensen, Emil From, Elie Gindo, Anders R. Jensen, Magnus Nielsen.