JammerbugtFC dyster i dag i Middelfart

Mads Larsen
Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt FC kom godt fra land i den nye sæson. Hjemme i Jammerbugten spillede de blåblusede sig til en fortjent 2-0 sejr over SfB-Oure FA. Nu skal der følges op på den gode start, når den blå bølge i 2. runde ruller til Fyn.

Her venter en stor opgave på Middelfart Stadion, hvor hjemmeholdet, der led et 0-2 nederlag til VSK Aarhus i premieren, nu er særligt sultne efter point.


Jammerbugt FC mandskabet er dog bestemt også sultne. Sæsonens tre første point har givet lyst til mere, og selvom premieren på Sparekassen Vendsyssel Arena kastede en sejr af sig, så er der klare ambitionerne om at gøre det endnu bedre i sæsonens anden kamp.

– Spillemæssigt blev det aldrig rigtigt sådan, som vi helst ville have det. Når spillet ikke flyder, handler det om at arbejde hårdt, lukke af og være skarpe i felterne, hvilket lykkes rigtig godt og gav en fortjent sejr. Det var vigtigt at komme godt fra start, specielt med tanke på denne overgangssæson, hvor mange hold har som ambition at snige sig i top 6, fortæller Jammerbugt FC’s venstreback, Mads Larsen, der ser weekendens kommende kamp som en stor mundfuld.

Dog ikke større end at han og holdkammeraterne kan bide over den, hvis altså de giver alt, hvad de har.

– Middelfart på udebane må på papiret være en af sæsonens sværeste kampe. De har kontinuerligt ligget i toppen af rækken i en del år og må også siges at være en af de store favoritter til at kæmpe med om oprykningen. Vi har spillet rigtig mange tætte kampe mod dem, hvilket jeg også forventer mig af lørdagens kamp, forklarer Mads Larsen og tilføjer i vanlig venlig og behagelig facon;

– Vi skal ud og fortsætte med det spil og de dyder, som indtil videre har givet rigtig mange point her i 2020. Vi tager til Middelfart for at vinde.

Ambitionen om at bide sig fast i toppen og i det hele taget være den bedste udgave af sig selv, stråler ud af den unge, men alligevel særdeles erfarne, Jammerbugt FC spiller. Lørdag skal tre point blive til seks, også selvom modstanderen er et stærkt Middelfart mandskab, som sikrede sig en top 3 placering i forårets oprykningsspil.

– Med den trup, vi har fået samlet, har jeg store forventninger til vores sæson. Vi har efterhånden en god stamme af spillere, som har mange kampe sammen og har derudover fået gode spillere ind udefra. I første omgang er milepælen top 6, som sikrer adgang til den nye 1. division og så må vi se, hvor langt det rækker, lyder det fra Mads Larsen, inden han stiger på bussen mod Fyn.

Der er kick off i sæsonens 2. rundekamp mod Middelfart Boldklub lørdag d. 5. september kl. 14.00 på Middelfart Stadion.

Følg kampen live på ekstrabladet.dk

Husk, at du kan se alle kampe live eller on demand med Ekstra Bladet.