Bo Zinck
Bo Zinck Foto: JammerbugtFC Thomas Jansen
Print Friendly, PDF & Email

Det blev ligeså tæt og intenst, som man på forhånd kunne have forestillet sig, da Jammerbugt FC i 10. runde var på besøg til lidt af en divisionsklassiker mod Aarhus Fremad på Riisvangen Stadion.

Det blev også ligeså svært som forudset at få point med hjem, men det lykkedes at hive et enkelt ud af opgøret, hvilket var ganske fortjent efter de 90 minutters fodbold.

Værterne kom bedst fra start rent spillemæssigt og skabte i kampens indledende fase nogle gode chancer, men Jammerbugt FC red stormen af og fik bedre fat om opgøret, som minutterne gik.

Som ventet var der tryk på tacklingerne og i perioder bølgede spillet frem og tilbage, og Jammerbugt FC skabte også sine målchancer i en jævnbyrdig 1. halvleg på Riisvangen Stadion.

Efter pausen kom målene. Det første til hjemmeholdet. Blot seks minutter inde i 2. halvleg bragte Aarhus Fremad sig i front 1-0 i en situation, hvor de blåblusede appellerede for et frispark. Det fik de ikke, og så måtte de selv tage affære efterfølgende.

Og de blå Jammerbugt spillere gjorde netop det. Der skulle nemlig kun gå et minuts tid, inden der blev bragt balance i regnskabet. Et fladt indlæg fra Jammerbugt FC’s venstre side fandt Sead Gavranovic inde omkring straffesparkspletten, hvor han sikkert scorede til 1-1.

Herefter havde begge hold mulighederne for at tippe opgøret over til deres fordel. Nickolaj Lyngø reddede de blå i en situation, hvor han headede væk inde på målstregen og i den anden ende var Jammerbugt FC tæt på med en kæmpe chance efter en omstilling.

Men stillingen holdt kampen ud og de to mandskaber kunne dele point efter en hårdt kæmpet og på mange måde velspillet og god fodboldkamp, hvor begge hold bød sig til og med fair fight jagtede sejren. Det var således endnu et point på en svær udebane og Jammerbugt FC er dermed fortsat ubesejret i denne sæson.

Nu venter der et topopgør hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena den kommende lørdag, hvor Boldklubben Frem kommer på besøg.

– Jeg synes, det var en god kamp. De starter bedst og kommer frem til nogle chancer, men vi kommer bedre med og får også skabt vores, lød det efter kampen fra Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som var tilfreds med sit holds indsats.

– Det var en hård og intens kamp, hvor begge hold går til den. Måden de får deres mål på ærgrer mig dog grusomt. Jeg mener, der er et klart frispark til os i situationen og det er en rigtig træls måde at komme bagud på. Men heldigvis kommer vi tilbage hurtigt, og jeg synes, det er en god kamp på et højt niveau og mod et godt hold. Så at vi tager endnu et point på en svær udebane, er jeg meget tilfreds med, og at vi holder afstand til et dygtigt hold som Aarhus Fremad er vigtigt.

Jammerbugt FC indtager efter 10 runder fortsat 1. pladsen i rækken. Nu med 7 sejre, 3 uafgjort, 0 nederlag og 24 point.

Aarhus Fremad – Jammerbugt FC: 1-1 (0-0)
51’ 1-0 Søren Skals Andreasen
52’ 1-1 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Marcus B. Sørensen – Glenn Rask (Michael Strokbro), Søren V. Pedersen, Nikolaj Lyngø, Mads Larsen – Sead Gavranovic, Christian Rye, Anders R. Jensen (Mathias Mortensen), Bardhec Bytyqi (Emil A. Nielsen) – Viktor Ahlmann (Morten U. Thomsen), Lasse Lund Storvang (Max Møller). Ikke benyttet: Simon Jensen, Martin Rom Knudsen.