Jammerbugt Kommune søger: Tandlæge til Jammerbugt Kommune

Job
Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt Kommune søger: Tandlæge til Jammerbugt Kommune

JOBANNONCE: Vi vil gerne se sunde forhold i mund og kæber og glade smil hos vores borgere i Jammerbugt Kommune – de fortjener det! Vil du bidrage til dette i en spændende kommunal tandpleje? Så har vi jobbet, der giver dig muligheden.

Tandplejen i Jammerbugt Kommune er kendetegnet ved en stærk faglig dagsorden og dedikerede kolleger, der brænder for både kerneopgaven og teamsamarbejdet. Der er i dag en stærk ambition om at lykkes. Vi er et dedikeret hold, og det kan mærkes!

Vi arbejder meget bredt og varieret med alle former for tandbehandling, og du kan forvente, at jobbet som kommunal tandlæge både er spændende og fagligt udfordrende. Vi løser især opgaver inden for børne- og ungetandplejen, men varetager også – ofte komplekse – opgaver inden for fx special-, social-, og omsorgstandpleje. Denne målgruppe udgør i dag i alt ca. 360 borgere.

Jammerbugt kommunale tandpleje består aktuelt af tre faste behandlingssteder – det ene med en veldrevet tandreguleringsklinik og egen specialtandlæge. En spændende fremtid venter os imidlertid, da det politisk er besluttet, at der skal etableres en ny samlet klinik i Brovst, hvor alle behandlere fremadrettet får deres faste base.

Dine kompetencer
Vi er på udkig efter en dygtig tandlæge, der brænder for at arbejde med mange forskellige tandlægefaglige arbejdsopgaver og naturligvis for at bidrage til alles orale sundhed.
Det er derfor vigtigt, at du kan lide at arbejde med forskellige målgrupper og ser det som din fornemme opgave at gøre et besøg hos tandplejen til en positiv oplevelse.

Vi ønsker desuden, at du:

  • Er holdspiller, vi har en stærk samarbejdskultur og er fælles om at lykkes
  • Er god til at kommunikere og skabe tryghed for dine patienter og deres pårørende
  • Taler og begår dig ubesværet på dansk
  • Er uddannet tandlæge og evt. har opnået ret til selvstændigt virke
  • Gerne har erfaring fra den kommunale tandpleje og interesse for og/eller erfaring med ortodonti. Det er et ønske, ikke et krav.

Vi tilbyder
Et spændende og udviklende job i et positivt arbejdsfællesskab. Du får 31 gode kolleger. Vi er aktuelt 6 tandlæger, inkl. specialtandlæge og overtandlæge, 6 tandplejere og 19 klinikassistenter. Vores samarbejde er tæt, og du vil opleve, at vi alle brænder for den vigtige opgave, som tandplejen har i det forebyggende og behandlende arbejde. Vi anvender journalsystemet SOLTEQ-tand (tidligere TM-tand).

Du kan derfor se frem til:

  • At blive en del af et aktivt og velfungerende tandplejeteam, hvor vi løfter i flok
  • At få en god introduktion og on-boarding, vi er gode til at tage imod nye kolleger
  • Gode kursus- og uddannelsesmuligheder. I Nordjylland har vi et velfungerende samarbejde om dette.
  • Mulighed for fleksible arbejdsforhold. Jobbet kan være enten som deltids- eller fuldtids ansættelse.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte Diana Lübbert Pedersen, dle@jammerbugt.dk, hvis du vil vide mere om mulighederne i jobbet som tandlæge hos os.

Du kan læse kommunens vision her, og specifikt om tandplejen her.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principper for lokal løndannelse efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Der bliver indhentet børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Tandplejen har, indtil en ny klinik er etableret, behandlingssteder i Aabybro, Kaas og Brovst. Aabybro og Kaas ligger blot ca. 30 minutters kørsel fra fx Aalborg og Brovst ca. 40 minutter. Tandlægerne arbejdssteder er enten på tandklinikken i Aabybro eller Kaas.

Er du nysgerrig på bosætningsmuligheder i vores naturskønne kommune, kan du med fordel læse her

Ansøgningsfrist
Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Jammerbugtposten.dk

Ansøg jobbet vis dette link

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn