Jammerbugt Kommune søger: Social- og sundhedsassistent eller hjælper – Demensplejecenter Kaas

Kaas Plejecenter Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt Kommune søger: Social- og sundhedsassistent eller hjælper – Demensplejecenter Kaas

JOBANNONCE: Drømmer du om nyt job – og har du lyst til at blive en del af et velfungerende dagvagtsteam, hvor beboeren er i fokus og hvor fagligheden er i top.
Så se her??

Vi har lige nu en ledig stilling som Social – og sundhedsassistent eller Social – og sundhedshjælper fortrinsvis i dagvagt med weekendvagt hver 2. weekend i lige weekender.

Kaas Demensplejecenter er kendt som et attraktivt specialtilbud og et hyggeligt plejecenter, hvor vores demente beboere og deres pårørende er i centrum.

Vi har 21 faste pladser og 1 aflastningsplads.

I dagvagten har vi fokus på, at så mange som muligt er omkring vores beboere.

Derfor har vi samlet de daglige assistentopgaver i huset på en SSA rute som varetages på skift af vores assistenter. Opgaven med at varetage SSA ruten er med til at højne fagligheden, øge kendskabet til alle beboere i huset og sikre at flere medarbejdere er på gulvet omkring vores demente beboere.

Relations dannelsen og pædagogiske måltider er i fokus hos os, og derfor spiser vi vores egen medbragte mad sammen med beboerne. Her får vil et indblik i deres tidligere liv gennem samtalen over maden og får dannet relationer til det gode hverdagsliv.

Vi har overlap med dag, aften og nattevagt, fordi vi tror på at det er med til at give alle vagtlag en god start og afslutning på arbejdsdagen – og samtidig øge et godt fundament for det gode samarbejde og den faglig sparring mellem vagtlagene.

Vores fokus er på hverdagslivets store og små gøremål, og her arbejder vi ud fra Tom Kitwoods omsorgsfilosofi med personcentreret omsorg.
Vi arbejder ud fra den rehabiliterende tilgang og med fokus på at skabe det gode hverdagsliv med indhold og samvær, der tager udgangspunkt i den enkeltes beboers ressourcer, behov og interesser.

Vi afholder beboerkonferencer hvor vi med afsæt i den enkeltes beboernes tidligere liv, behov og ressourcer er undersøgende på, hvorfor vores beboere reagerer og handler som de gør. Vi arbejder ud fra tankegangen, at al adfærd er lig med kommunikation.

Vi tror på, at vores beboere får det bedste liv ved selv at være aktive medspillere så længe de kan. Den tilgang og kultur er vi både glade for og stolte over, og den kan lykkes fordi vi er gode til at løfte i flok og til at samarbejde med både beboere, deres pårørende og de frivillige, der hjælper os i hverdagen.

Vi sætter en ære i at tage godt imod nye beboere og samarbejdspartnere i vores hus, da det giver et godt fundament for det videre samarbejde. For os er det vigtigt at vores plejecenter er kendt som et sted hvor vi alle trives og har det godt.

Dig og dine kompetencer

 • Du er uddannet social – og sundhedsassistent eller Social- og sundhedshjælper
 • Du er faglig velfunderet, og har lyst til faglig og personlig udvikling
 • Du brænder for at arbejde med mennesker med demens, og motiveres af at være tæt på beboerne, og af at gøre en forskel sammen med dem
 • Du udviser engagement, er initiativrig og kreativ tænkende
 • Du er i besiddelse af en positiv tilgang i samarbejdet med andre, både beboere, deres pårørende, vores frivillige og dine fremtidige kollegaer
 • Du tager ansvar, og arbejder aktivt for et godt arbejdsmiljø, hvor humor er en naturlig del af hverdagen
 • Du er rummelig og anerkendende, også i en travl hverdag

Vi tilbyder

 • en arbejdsplads i udvikling, hvor der løbende sker nye spændende tiltag indenfor demensfeltet
 • muligheder for både personlig og faglig udvikling
 • en arbejdsplads med fokus på trivsel og et sundt arbejdsmiljø
 • en god samarbejdskultur med plads til ansvar og selvstændighed
 • sundhedsordning for ansatte i Jammerbugt Kommune
 • fantastiske og engagerede kollegaer med gode kollegiale sparringsevner
 • god introduktion til arbejdet med vores demente beboere

Stillingen ønskes besat snarest muligt, og senest den 01. september 2024. Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer ugentlig, men ønskes en andet timetal kan dette også aftales.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte centerleder Charlotte Malmmose på telefon 41 91 37 41 eller på mail cmo@jammerbugt.dk hvis du har spørgsmål til stillingen.

Du kan læse mere om Kaas Plejecenter her:
https://plejehjemsoversigten.dk/da/Nordjylland/Jammerbugt-Kommune/Kaas-Plejecenter
ellers besøg os på Facebook hvor vi viser lidt fra hverdagslivet.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Arbejdsstedets adresse er Gammelgaardsvej 44-46 i Kaas, 9490 Pandrup

Ansøgningsfrist er den 30. august 2024

Vi afvikler samtaler løbende, og vi ansætter når rette kandidat findes.

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Jammerbugtposten.dk

Ansøg via link

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn