Jammerbugt Kommune søger: Løn- og personalekonsulent til HR

Rådhus Aabybro. Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt Kommune søger: Løn- og personalekonsulent til HR

JOBANNONCE: Er du skarp på lønområdet i det offentlige? Er du vant til at fortolke overenskomster og formidle din viden? Og har du flair for god service? Så håber vi at se din ansøgning til denne stilling.

HR i Jammerbugt Kommune hører til den centrale stab i kommunen. Vi har en bred opgaveportefølje, herunder løn- og personaleadministration, juridisk rådgivning og bistand, HR-udvikling, lønforhandling, arbejdsmiljø, support på MED-udvalg mm. Vi har fokus på at bidrage til, at vores arbejdspladser fungerer godt og har det bedste grundlag for at løse opgaverne.

I HR har vi et stærkt fællesskab, hvor vi bringer hinandens fagligheder i spil. Vi har til tider travlt, vi har det ofte sjovt, og vi vil hinanden og vores organisation.

Dine kompetencer
Vi forventer, at du har solide kompetencer på lønområdet. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til KMD Opus og Vagtplan, som er vores primære systemer. Du skal have erfaring fra en offentlig arbejdsplads, og være vant til at arbejde med overenskomster. Har du erfaring med løn på ældre- og handicapområdet, vil det være et plus.

Det tværgående samarbejde og erfaringsudveksling vægtes højt. Vi holder jævnligt møder med netop dette fokus. Vi forventer, at du indgår i fællesskabet, hvor vi sammen sparrer om sagerne, har fokus på at videreudvikle det eksisterende samt udveksler ny information for sammen at blive endnu skarpere på den opgave, vi løser for organisationen.

Vi tilbyder
HR i Jammerbugt Kommune har til huse på rådhuset i Aabybro, hvor vi deler tag med borgmesteren, kommunaldirektøren, Borgerservice, Sekretariatet samt Central Økonomi og IT-afdelingen. Jammerbugt Kommune har med sine fire forvaltninger samlet godt 3.000 ansatte.

Med stillingen tilbydes du

  • spændende opgaver med mulighed for både bredde og dybde i opgaveløsningen
  • hverdage, der med garanti ikke ligner hinanden
  • fleksibilitet ifht. flextid, hjemmearbejdsdage mm.
  • gode udviklingsmuligheder
  • en stor samarbejdsflade i kommunen som helhed
  • gode kolleger i en afdeling med plads til forskellighed.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold gældende overenskomst med den forhandlingsberettigede organisation og principperne for lokal løndannelse.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er den 18. marts.

Vi forventer at gennemføre samtaler den 20. marts, og ønsker at besætte stillingen senest pr. 1. maj 2024.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til HR-chef Helle Liske på telefon 41 91 20 12 eller hlr@jammerbugt.dk.

Ansøgningen sendes elektronisk ved at klikke på ”send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning, CV samt anden relevant information.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jammerbugtposten.dk

Ansøg jobbet via dette link

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn