Jammerbugt Kommune søger: Engageret og selvstændig kontorelev

Foto: Jammerbugt Kommune
Print Friendly, PDF & Email

JOBANNONCE: Engageret og selvstændig kontorelev til Jammerbugt Kommune og Jammerbugt Forsyning A/S

Jammerbugt Kommune (Teknik og Forsyning) og Jammerbugt Forsyning A/S søger en kontorelev til varetagelse af opgaver i både den kommunale forvaltning samt vandselskabet. Vi har kontor i Pandrup.

Teknik og Forsyning hører under Vækst- og Udviklingsforvaltningen i Jammerbugt Kommune. Jammerbugt Forsyning A/S er et kommunalt ejet vandselskab, der bl.a. varetager drikkevandsforsyning samt spildevandsafledning og -rensning i Jammerbugt Kommune.

Som vores nye kontorelev vil du derfor opnå kompetencer med opgaver i både forvaltningen og forsyningsselskabet.

I fællesskab arbejder vi bl.a. stærkt på bæredygtige og klimatilpassede løsninger, der kan styrke kommunens grønne profil.

Jammerbugt Kommune skal være et attraktivt sted at leve, bo og virke. Som elev er du med til at understøtte den vision – og du får en central rolle i at styrke samarbejdet på tværs i kommunen.

Om jobbet

Dit uddannelsesforløb vil blive tilrettelagt, så du i løbet af din elevtid vil løse opgaver bredt på det tekniske område. Du vil få et indgående kendskab til dagligdagen i den kommunale og forsyningstekniske verden.

Som kontorelev skal du løse mange varierede arbejdsopgaver i tæt kontakt med dine kolleger. Du får hos os en uddannelse med fokus på de administrative opgaver, og du vil i din elevtid deltage i løsningen af de opgaver, som Jammerbugt Kommune varetager på det tekniske område samt opgaverne i den administrative del af Jammerbugt Forsyning A/S.

Dine kompetencer inden for skriftlig kommunikation, administration og digital sagsbehandling vil blive udviklet gennem opgaver vedr. journalisering, sagsbehandling, mødetilrettelæggelse, referatskrivning, procesbeskrivelser, fakturering samt øvrig administrativ bistand.

For at sikre fortsat god læring og positive oplevelser i din elevperiode, vil du i det daglige have tæt sparring med erfarne kolleger, og dine kolleger vil indføre dig i dagligdagens arbejdsrutiner og kollegaskab. Uddannelsen vil blive tilrettelagt efter aftale med dit uddannelsessted.

Din profil

 • Du brænder for en elevplads med mange forskellige opgaver.
 • Du trives med at have kontakt til mange mennesker hver dag, og du er ikke bange for at tage fat og give en hjælpende hånd, hvor der er behov for det.
 • Du arbejder struktureret og er omhyggelig med dit arbejde, og du sætter en ære i at få ting gjort færdige til den aftalte tid.
 • Du er god til dansk retskrivning, du har flair for at benytte digitale værktøjer, og du kender til f.eks. Office-pakken.
 • Du er ikke bange for at stille spørgsmål for at blive endnu dygtigere.

Dine kompetencer

Vi er på udkig efter dig, der er systematisk og god til administrative processer. Du er god til at kommunikere i skrift og tale, er imødekommende og har en serviceminded facon. Det er vigtigt for dig at arbejde selvstændigt, beslutsomt, systematisk og målrettet. Du er tillige en god holdspiller og trives godt med at arbejde sammen med andre på tværs af vores organisation.

Vi tilbyder dig

 • et godt tværfagligt samarbejde, hvor du som elev kommer til at stifte kendskab med gode kolleger og deres arbejdsopgaver.
 • at du i din uddannelse er tilknyttet en fast elevansvarlig på dit arbejdssted, der sammen med dig udarbejder din praktikplan.
 • at du gennem din uddannelse får kendskab til de forskellige fagområder indenfor det kommunale og forsyningsselskabet.
 • at vi har fokus på, at din uddannelse bliver alsidig og kvalificerende.
 • at vi sammen løbende følger op på udviklingen af din uddannelse, så du opnår en relevant og aktuel uddannelse.

Vi

 • er i alt 140 engagerede kolleger i administrationsbygningen i Pandrup.
 • er afhængige af hinanden, støtter hinanden og løfter i flok – også når der er fart på.
 • er en arbejdsplads, som er præget af kolleger med ambitioner, et højt aktivitetsniveau, humoristisk sans og en uformel omgangstone med respekt for hinanden.
 • bidrager til sociale aktiviteter, har en aktiv personaleforening og en feriefond med mulighed for at leje en feriebolig mv.

Løn og ansættelsesvilkår

Du får løn under hele uddannelsen og dine fagbøger betalt af arbejdsstedet. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, og stillingen er ledig til besættelse senest den 1. september 2024.

Løn- og ansættelsesvilkår er gældende efter overenskomst mellem HK/Kommunal og KL.

Din ansættelse vil blive hos Jammerbugt Forsyning A/S, og du vil derfor få speciale indenfor administration.

Vi samarbejder med Aalborg Handelsskole om din uddannelse, som bl.a. byder på mulighed for en studietur til Bruxelles sammen med andre administrative elever.

Uddannelsen varer som udgangspunkt 2 år og veksler mellem praktikophold ved Jammerbugt Kommune/Jammerbugt Forsyning A/S og skoleophold på mellem 7-11 uger på Aalborg Handelsskole. Uddannelsen afsluttes med din beståede praktik samt udarbejdelsen af en skriftlig fagprøve, som du afslutter med en mundtlig eksamen.

For at starte i stillingen som kontorelev med speciale i administration, skal du have bestået et af nedenstående forløb

 • EUX (det studiekompetencegivende forløb).
 • HG2- som giver adgang til kontoruddannelse med speciale i administration.
 • HTX, STX eller HF, suppleret med et relevant grundforløb på handelsskolen.
 • HHX, suppleret med et 5 ugers grundforløb på handelsskolen.

Er du over 25 år og har taget et kompetencegivende forløb, skal vi bede dig om at sende din realkompetencevurdering (RVK) med.
Arbejdsstedet er Administrationsbygningen i Pandrup, Lundbakvej 5, 9490 Pandrup.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler

Ansøgning og CV inkl. relevante bilag skal være os i hænde senest søndag den 30. juni 2024.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 28.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte

 • Teknik- og Forsyningschef: Peter Risegaard Jakobsen, telefon 41 91 27 11 / mail: prj@jammerbugt.dk,
 • Direktør for Jammerbugt Forsyning A/S: Jan Kjær, telefon 41 91 36 96 / mail: jkj@jfas.dk eller
 • Elevansvarlig: Vibeke Rasmussen, telefon 41 91 23 85 / mail vir@jammerbugt.dk

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set opslaget på Jammerbugtposten.dk

Søg jobbet her